Kotisivut kuukaudessa kuntoon

Kuukaudessa
kotisivut kuntoon

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Modernilla ja informatiivisella sivustolla houkuttelet asiakkaasi astumaan sisään.
Askelmerkit uusiin verkkosivuihin
  1. Varaa kalenteristasi projektikuukausi
  2. Toimita materiaali sovittuun aloituspäivään mennessä
  3. Valitse jokin kuudesta verkkosivutyylistä
  4. Käy aloituspalaverissa läpi suunnittelijan kanssa toiveesi ja tavoitteesi
  5. Sivusto rakennetaan yrityksesi ilmeen mukaiseksi
  6. Tarkista upouusi sivustosi
  7. Sivuston toimivuus testataan ja se julkaistaan
  8. Koulutuksessa opit käyttämään sivustoasi

Yrityksen perustamisvaiheessa on paljon liikkuvia osia: tulee asioida vähän jokaisessa putiikissa. Lisäksi pitää hankkia ne verkkosivut. Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti verkossa. Niiden avulla potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut ja ottavat yhteyttä. 

– Monen pelko on, että verkkosivut maksavat tuhansia euroja ja vievät kuukausitolkulla aikaa. Todellisuudessa aloittava yritys ei tarvitse kovin monimutkaisia sivuja, jos liiketoiminta ei perustu suoraan esimerkiksi verkkokauppaan, kertoo Tiina Weisell e-Sollertikselta. 

Yksinkertaisen, mutta näyttävän, sivuston saa tarvittaessa pystyyn nopeastikin. Selkeä, toimiva ja visuaalinen sivu palvelee sekä yrittäjää että asiakasta. Joanna Niininen ja Weisell tiimeineen haluavat auttaa vasta alkutaipaleella olevia yrityksiä ja muita pieniä organisaatioita lupaamalla tehdä kotisivut kuukaudessa.

– Aloituspalaverin jälkeen asiakas toimittaa meille sivustolle tulevat tekstit ja kuvat, valitsee kuudesta mallipohjasta, millaisen sivuston hän haluaa, ja sitten alamme hommiin. Tuloksena on brändi-ilmeen mukainen sivusto, kuvaillee Niininen.

KUUKAUSIPROJEKTISTA ON tarjolla kolme erikokoista pakettia, joista jokaiseen sisältyy muun muassa hakukoneystävällinen ja mobiiliystävällinen toteutus sekä Google Analyticsin asentaminen. Paketin koon ratkaisee se, kuinka monta sisältösivua asiakas tarvitsee.

– Vaihtoehtona on myös aloittaa pienimmästä ja laajentaa sitä itse tai meidän avullamme sitten, kun tarvetta ilmenee, kertoo Niininen.

Weisell täydentää, että he aina kouluttavat asiakkaat verkkosivuston käyttöön. Hän myös muistuttaa, että julkaisemisen jälkeen sivusto on automaattisesti asiakkaan hallinnassa ja omistuksessa. 

– Huomassamme oleville sivustoille asennetaan automaattisesti uusimmat päivitykset ja tietoturva-asetukset. Ylläpitäminen maksaa kuukaudessa muutamia kymppejä, ja siihen sisältyvät niin sähköpostipalvelut kuin julkaisujärjestelmän ylläpitokin, muistuttaa Weisell.

– Asiakkaittemme verkkosivustot sijaitsevat aina turvallisesti pankkiholveissa olevissa konesaleissa. Kotisivujenkin koti on siis täällä Kuopiossa, jatkaa Niininen.

e-Sollertis on kuopiolainen IT:n ja digimarkkinoinnin edelläkävijä, ja se on tehnyt verkkosivustoja jo vuodesta 1995. Modernit sivustot tehdään avaimet käteen -periaatteella WordPress-julkaisualustalle.

– Varaa kalenteriisi kotisivukuukausi ja me hoidamme loput, summaavat Niininen ja Weisell.

e-Sollertis Oy
Niiralankatu 16, Kuopio
info@sollertis.fi
www.sollertis.fi

 

Bisnes
Bisnes2020
kotisivut
verkkosivut
e-Sollertis

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva