Ekologinen
asuinalue
tukee
sähköautoilua

Teksti Antti Tulila Kuvat Tervon kunta
EkoKoti rannalla -hankkeessa edistetään sähköautoilua.

Tervon kunnassa ajatellaan ja toimitaan ekologisesti. Vuoden 2017 alusta alkaneessa EkoKoti rannalla -hankkeessa kehitetään vähähiilisiä ratkaisuja asumiseen, energian tuotantoon, autoiluun ja vapaa-aikaan. 

LOHIMAAN LÄHEISYYTEEN Koskiselän rannalle nousee uusi ekologinen asuinalue, jossa on kymmenen omarantaista ja 12 järvinäkymällä olevaa tonttia. Nyt on hyvä hetki toteuttaa unelmat omasta kodista tai kesämökistä järven rannalla, sillä tontin ostajat palkitaan reilulla alennuksella uudesta täyssähkö- tai hybridiautosta.

Tonttipalkkiona saa yli 3 500 euron alennuksen uudesta Hyundai-täyssähkö- tai hybridiautosta. Alennus myönnetään yhteistyössä Tervon kunnan, Autotalo Hartikaisen ja Hyundai-maahantuojan kanssa, minkä lisäksi valtio myöntää 2 000 euron alennuksen kaikille täyssähköauton ostajille.

Hankkeen puitteissa pääsee tutustumaan tontteihin erilaisten aktiivisesti järjestettävien tapahtumien myötä. Perjantaina 6. heinäkuuta järjestetään Sporttia Rannalla -tapahtuma, joka kerää Ismo Leikolan johdolla urheilupuolen nimekkäät tähdet Tervon Lohimaahan ja Koti rannalla -alueelle.

MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN Tervo tarjoaa upeat puitteet erilaisten ulkoilulajien harrastamiseen. Tervossa voit golfata, kalastaa, veneillä, metsästää, meloa ja harrastaa kuntourheilua eri muodoissaan sekä kerätä luonnonantimet lähes omalta takapihalta. Elämykset sekä toimivat palvelut julkisella ja yksityisellä puolella ovat vain 45 minuutin päässä Kuopion torilta. 

EKOKOTI RANNALLA -HANKE
Projektipäällikkö Antti Tulila 
Puh. 0400 673 565, antti.tulila@tervo.fi
www.kotirannalla.fi

Tervon Kunta
sähköauto
tonttikauppa
ekologinen
Ismo Leikola
EkoKoti Rannalla
Sporttia Rannalla
Autotalo Hartikainen
hybridiauto

Tutustu myös näihin yrityksiin

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva