Vankalla kokemuksella

Useamman

kaupan

kokemuksella

TEKSTI digimag/heta jyrälä KUVAT Digimag/Mirka Happonen
Särkilahden sopukassa sijaitsee tuore kyläkauppa, joka haluaa tarjota arjen helppoutta ja lähipalveluita kulmakunnalleen.

Kuopiossa ainutlaatuista neljän kaupan kokonaisuutta pyörittävät Virpi ja Eino Poutiainen. Kauppakoplan ensimmäinen, K-Market Särkilahti, kauppiaistettiin toukokuun lopussa. Loput myymälät avataan loppukesän ja syksyn aikana. Poutiaiset ovat Kuopion alueella ensimmäiset kauppiaat, joilla on useampi kuin yksi marketti hallussaan. Esikoiskauppa sijaitsee Särkilahden ytimessä.

‒ Virpi on jo toisen polven kauppias, jolle kaupan alan kokemusta on kertynyt yli 20 vuodelta. Itse puolestani olen tehnyt pitkän uran metalliteollisuudessa hankintapuolella, mutta aikanaan olen ollut myös kaupassa töissä kahdeksan vuoden rupeaman. Kun tykkää asiakaspalvelusta ja kaupan alasta, niin olihan se tarjoukseen tartuttava, Eino Poutiainen kertoo.

Särkilahden kauppa on vihitty vauhdikkaasti käyttöön. Palvelu- ja tuoterepertuaaria on päivitetty vastaamaan asiakaskunnan tarpeita. Esimerkiksi lapsiperheille oleellisia lastenruoka- ja -vaippavalikoimia tullaan muokkaamaan lisää asiakkaiden toiveiden mukaan. Poutiaiset kertovat, että haluavat jatkossakin kuulla asiakkailtaan toiveita valikoimien kehittämisestä. 

‒ Uuden kaupan ehdoton vahvuus on, että koko henkilöstöllä on vankkaa aiempaa kokemusta. Useamman kaupan pyörittäminen tulee vaatimaan vastuun jakamista, sanoo Virpi Poutiainen.

‒ Kunhan päästään kunnolla vauhtiin, niin panostamme laajaan valikoimaan, erityisesti leipäosastoon ja tuorepuoleen. Ja tietysti myös iloiseen palveluun, hän jatkaa. 

Myymälänhoito pitää tuoreet kauppiaat kiireisenä, joten kesän ruuan tulee valmistua sukkelasti. Poutiaiset ovat räätälöineet kotikeittiöönsä valmistuotteista näppärän burgerbuffetin, joka on nopeasti nälkäisen perheen nenän edessä. Eino Poutiaisen mukaan tämän kesän uutuuksista purilaisiin passaavat erittäin hyvin Atrian Salsa Cruda -salaatti ja Pirkan paistovalmiit naudanliha-burgerpihvit.

 

Poutiaisen kesäherkku:

Kiireisen burgerbuffet
Pirkka Hampurilaissämpylöitä
Pirkka Suomalainen paistovalmis naudanliha-burgerpihvit
Atrian Salsa Cruda -salaattia
Tuoretta vihersalaattia
Tuoretta tomaattia
Pippurisekoitusta ja grillausmaustetta 

1 Paista pihvit grillissä molemmin puolin
2 Kun pihvit ovat melkein valmiita, pistä loppuajaksi sämpylät lämpiämään. Minuutti riittää.
3 Mausta valmiit pihvit kevyesti pippurisekoituksella ja grillausmausteella

K-market Särkilahti
Särkilahdenkatu 6
Puh. 020 700 5075
Avoinna ma–la 8–22, su 9–21
www.k-market.fi

K-market
lähikauppa
Särkilahti
ruokakauppa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva