Vaivattomasti ruokaa ja viihdettä

Vaivattomasti ruokaa ja viihdettä

teksti digimag/Heta Jyrälä kuvat digimag/Mirka Happonen

Viihdekeskus IsoCeessä sijaitseva amerikkalaistyylinen Bowl D1ner yhdistää sujuvasti ruokailun ja keilaamisen. Menusta löytyy ruokaa jokaiseen nälkään aina pikkunaposteltavista grillipihviin. Suurimman osan ravintolan listasta kattavat mehukkaat, kaupungin parhaiksi tituleeratut, burgerit. Lista vaihtuu kerran vuodessa, joten uusia annoksia hiotaan tarkkaan ajan kanssa.

Ravintola valmistaa kuopiolaisille rehellistä jenkkiruokaa lähellä tuotetuista aineksista. Sekä pihvit että pullamaisen makeahkot briossisämpylät ovat käsin tehtyjä ja raaka-aineet tuoreita. Sämpylöiden välissä on aitoa tuoretta punaista cheddaria. Pyynnöstä kaikkien burgereiden väliin voi vaihtaa kasvispihvin. Arkisin ravintolassa tarjoillaan lounas kello 11–13.30. Lounaalla on kolme vaihtoehtoa: kevyempi salaattikulho, herkullinen lounasburgeri tai hätäisten noutopöytä.

Herkkujen lisäksi yrityksen kautta saa varattua saunatiloja sekä erilaisia aktiviteettejä yhdeltä luukulta. Ravintolasta esimerkiksi löytyy Suomen ensimmäinen sininen keilarata, jossa voi myös hohtokeilata. Yritys tekee myös runsaasti yhteistyötä muiden aktiviteettitoimijoiden kanssa.

 Oli kyse sitten saunasta, koko päivän kestävästä koulutuksesta tai kokouksesta, niin yhteyttä ottamalla järjestyvät paikka, tarjoilut, ohjelma ja loppusiivous helposti samalla kertaa. Tarvittaessa ammattitaitoinen henkilökunta ohjaa myös aikataulujen rukkaamisessa, ruokailun suunnittelussa tai ryhmälle sopivien oheisaktiviteettien keksimisessä. Katso www.kuopionkokous.fi.

 

kuopio
ruoka
bowl d1ner
Jenkkityylisen ravintolan intohimona on tarjoilla kaupungin parhaita burgereita, joiden pihvit paistetaan avotulella. Arkisin lounaaseen kuuluu viisi vapaavalintaista burgeria, noutopöytälinjasto sekä kaupungin kattavin salaattipöytä.
Yhteystiedot: Ajurinkatu 16
Kuopio
70110
505133300
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - To: 11:00-21:00
Pe - La: 11:00-22:00
Su: Suljettu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva