Taikuri toteuttaa toiveet

Taikuri

toteuttaa toiveet

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen

Taikuri on Kuopion ravintolamaailman raikas uutuus. Monipuolinen asiakaskunta on löytänyt kesällä avatun ravintolan hyvin ja ottanut ruokaisat burgerit, salaatit ja taskut omikseen. Tuhdit annokset siirtävät nälkää taatusti myöhemmäksi. Mukaansa tempaava musiikki, rouheat pinnat ja urbaani sisustus sopivat street food -ravintolalle täydellisesti.

Säännöllisesti vaihtuva menu huomioi laajasti erikoisruokavaliot: mehukkaiden pihvien lisäksi ruokaa löytyy myös muun muassa vegaanisena ja gluteenittomana. Ravintolassa pyritään täyttämään asiakkaiden toiveita ja muokkaamaan ruokalistaa kuopiolaisten makumieltymysten mukaan. 

Listaruuan lisäksi ravintolassa on tarjolla arkisin monipuolinen lounasbuffet kello 10.30–14. Noutopöytä sisältää runsaan salaattipöydän, pääruuan, rajattomasti hana-
juomia sekä kahvin tai teen. Lounaalla on tarjolla aina myös lämmin kasvisruoka.

Ensi vuonna ravintolassa aletaan viettää erilaisia teemapäiviä ja -viikkoja, jolloin pääsee mahdollisesti myös makumatkalle muihin maihin.

Ravintola on avoinna arkisin kello 21 ja viikonloppuisin kello 24 saakka. Myös keittiö on auki sulkemisaikaan asti, joten kotipakettiin ruokaa saa vielä myöhään illallakin. Ravintola toimii myös mainiona seurustelupaikkana, sillä ruuan ja juoman ohessa siellä voi pelata biljardia. 

Taikurissa onnistuvat myös kokoukset. Kokousväen käyttöön on erillinen loosi, jossa on valkokangas, jonne mahtuu 10–20 henkilöä pitämään palaveria.

Street food bar Taikuri
Viihdekeskus Minna
Ajurinkatu 16, Kuopio
Puh. 050 472 2889
www.ravintolataikuri.fi

 

taikuri
street food
burgerit
salaatit
taskut

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva