Savolaista kurmeeta kauhamitalla

Savolaista kurmeeta kauhamitalla

teksti digimag/Heta Jyrälä kuvat kallavesj'

PIAN 20-VUOTIAS suosittu lounasravintola Kallavesj’ sijaitsee Käsityökadulla parin korttelin päästä Kuopion torilta. Ravintola tarjoaa maistuvaa ruokaa silmiä hivelevässä miljöössä. Tunnelmallinen lounaspaikka on juhlahuoneisto, joka sijaitsee alun perin 1800-luvulla asuinhuoneistoksi rakennetussa kivitalossa.

Lounasravintolan noutopöytä on runsas ja täyttävä, ja sillä jaksaa hyvin loppupäivän. Monipuolinen ja terveellinen lounasmenu rakentuu savolaisesta asenteesta sekä ripauksesta italialaisia makuja. Korkealaatuiset herkkuruuat valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Ravintolassa suunnitellaan jokaiselle viikolle uusi ruokalista, jossa näkyy myös aika ajoin vakiintuneita suosikkiannoksia.

RAVINTOLASSA JÄRJESTETÄÄN myös paljon erilaisia juhlia ja muita tilaisuuksia. Suuri 60-hengen sali ja 20-hengen kabinetti luovat upeat puitteet perhejuhlille, muistotilaisuuksille sekä karonkoille. Tunnelmallisesta tilaa koristavat isännän maalaamat ja puhuttelevat öljyvärityöt, jotka kertovat makumatkoista maailmalle.

Lounasruoka maksaa 10 euroa aikuisilta ja 6,50 alle 11-vuotiailta lapsilta. Kevyemmän keittolounaan saa 8,70 eurolla. Kotiruokajuomien lisäksi lounaan hintaan sisältyy karpalonmakuinen kivennäisvesi. Lisäksi ruoan voi hakea kotipakettiin. Yrityksien on mahdollista tehdä ravintolaan lounassopimus, jolloin työntekijät pääsevät lounastamaan hieman edullisemmin.

Ravintola Kallavesj’
Käsityökatu 19, 2 krs., Kuopio, Puh. 017 261 1330
www.ravintolakallavesi.fi

 

 

kuopio
ruoka
ravintola
Kallavesj´ aidointa Kuopiota Kaunis 1800-luvulla alun perin yksityiskodiksi rakennettu Kallavesj´ löytyy torilta pari korttelia Kaappakatua sataman suuntaan ja sitten oekeelle!
[field_twitter]
Yhteystiedot: Käsityökatu 19, 2. krs
Kuopio
70100
172611330
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - Pe: 10:30-14:30
La: 11:30-14:30
Su: Suljettu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva