Ruoka kruunaa juhlan

Ruoka
kruunaa juhlan

Kaupallinen yhteistyö, teksti: Digimag/Heta Jyrälä, kuvat: VS Ravintolat
Ammattilaisille jokainen tapahtuma on erityinen, ja se räätälöidään aina toiveiden mukaan.

Juhlat muistetaan usein varsinkin tarjoiluistaan, joten catering-ammattilaisten apua kannattaa hyödyntää. Usein menun punainen lanka on kytkeytynyt vaikkapa johonkin maahan tai aikakauteen. 

– Tältä kesältä suurin osa hääjuhlista siirtyi ensi vuoteen, joten ensi kesän juhlien ja tämän vuoden pikkujoulujen catering-varaukset kannattaa tehdä nopeasti, vinkkaa VS Ravintoloiden Aki Hiltunen. Yrityksen pääosaamista on tuottaa catering-palveluita erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Lisäksi yrityksellä on lounas- ja kahvilatoimintaa Siilinjärvellä ja Kuopiossa.

Hieman erilaiset syntymäpäivät tai yrityksen virkistyspäivän voi järjestää osallistumalla Hiltusen luotsaamaan kokkikouluun, jossa saadaan ammattikokin vinkkejä ruuanlaittoon. Ensin ryhmän toivoma ruoka valmistetaan ammattilaisen oppeja hyödyntäen. Lopuksi ateria nautitaan yhdessä. Yhteen ryhmään mahtuu 15 henkilöä.

– Eniten ryhmät valmistavat kolmen ruokalajin illallisia. Isommalla porukalla voidaan tehdä vaikkapa hieman isotöisempi tapas-buffet, kuvailee Hiltunen. Kokkikoulun hinta on noin 60 euroa per henkilö, riippuen henkilömäärästä ja valitusta menusta.

Yrityksen kautta voi varata myös Tiukanlinnan kokous- ja juhlatiloja loppuvuoden tapahtumiin. Upea Tiukanlinna koostuu kahdesta erillisestä tilasta, jotka voi vuokrata käyttöön yhdessä tai erikseen. Yläkerrassa on 50 hengen juhlahuoneisto ja alakerrassa 10–15 hengen tilaisuuksiin sopivat sauna ja kabinetti.

– Tiukanlinna toimii mainiosti juhlapaikkana kaikkiin perhejuhliin, virkistyspäiviin ja muihin tapahtumiin, kertoo Hiltunen.

Syksyllä VS Ravintoloille on tulossa uusia juttuja, joista Hiltunen lupaa paljastaa lisää myöhemmin. Lisäksi yritys aikoo osallistua perinteiseen tapaan elokuiseen Satoa Food Festival -viikkoon lähiruokatuotteella.

VS Ravintolat
Puh. 044 744 1402
catering@vsravintolat.fi
www.vsravintolat.fi

Toimipisteet sijaitsevat Lippumäessä, Haapaniemellä ja Siilinjärvellä.

VS Ravintolat
catering
pitopalvelu
ravintola
ruoka
Kesä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva