Raikas juoma kruunaa illanvieton

Lignell & Piispanen:

Raikas juoma
kruunaa illanvieton

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Jaani Vaahtera
Verigreipin, ginin ja katkeron suloinen yhdistelmä on kesäjuomien hitti.

Laadukas Crafted Summer Ruby Grapefruit -likööri sopii monenlaisiin juomasekoituksiin haastaen samalla trendikkään italialaisen aperolin. Crafted Summer Spritz -resepti sopii niin kesäiseksi alkudrinkiksi kuin illanvieton seurustelujuomaksi.

Likööreistään ja vodkistaan tunnettu Lignell & Piispanen laajentaa tänä kesänä tuotevalikoimaansa myös valmiisiin alkoholijuomasekoituksiin. 

– Liköörin pohjalta tehty Crafted Ruby on verigreippinen Long Drink -juoma. Pople-alkoholijuomasekoitus puolestaan ihastuttaa aidon mansikan maullaan, kertoo toimitusjohtaja Harri Nylund Lignell & Piispaselta. Hän luotsaa perheyritystä jo kuudennessa sukupolvessa.

ENSIMMÄISEN KIMMOKKEEN matala-alkoholiset juomat saivat viime jouluna, kun kaupoista löytyi ensimmäistä kertaa 5,5-prosenttista Loimu-glögiä. Tämän kesän uutuustuotteita kannattaa kysyä hyvin varustelluista ruokakaupoista. 

– Nykyajan kuluttajat haluavat panostaa makuun, mikä näkyy laadukkaampien juomien nauttimisena. Heitä puhuttelevat läpinäkyvyys, laadukkuus, aidot raaka-aineet sekä käsityöläisyys, tiivistää Nylund.

Kuopiolaisyritys on 167-vuotiaaksi nuorekas toimija. Se ammentaa inspiraationsa aidoista mauista, puhtaista vesistä sekä savolaisuudesta. Herkullinen kombinaatio on menestynyt hienosti myös kansainvälisissä kilpailuissa. Laadukkaat juomat valmistetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista Kuopion Siikarannassa.

– Laadukas juoma kruunaa juhlahetket. Oli sitten valmistujaiset tai kaveriporukan illanistujaiset niin juomauutuudet passaavat siihen mainiosti, hymyilee Nylund.

 

CRAFTED SUMMER SPRITZ

  • 4 cl Crafted Summer Ruby Grapefruitia
  • 8 cl proseccoa (tai hedelmäistä kuohuviiniä)
  • loraus kivennäisvettä
  • appelsiiniviipale

Laita lasiin runsaasti jääpaloja ja lisää päälle Crafted Summer Ruby Grapefruit ja prosecco. 

Lorauta päälle kivennäisvettä. 

Viimeistele appelsiiniviipaleella.

Lignell & Piispanen
Siikaranta 20, KUOPIO
Puh. 017 261 4641
info@lignellpiispanen.fi
www.lignellpiispanen.com

Lignell & Piispanen
drinkki
greippi
Crafted Summer Ruby Grapefruit
prosecco
kuohuviini
Pople

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva