Parempaa
lihaa
lautaselle

Teksti Digimag/Mirka Happonen Kuvat Kesko, Shutterstock
Täydellisen grillilihan salaisuus piilee sen laadussa ja kokkaajan huolellisuudessa. Kaikenlaisille grillaajille löytyy varmasti se oma grillibravuuri.

Mehevimmät pihvit syntyvät huoneenlämmössä levänneestä rasvaisesta pihvistä, joka on helpompi grillata sekä säilyy mureampana. Kotikokkaajat suosivat myös riistaa, kuten metsäkyyhkyä tai maukasta hirven ulkofileetä mediumkypsäksi grillattuna. 

Suuremmankin nälän saa ruokittua yleensä noin reilun kilon kokoisella tomahawk pihvillä, tämä lihakimpale kypsennetään noin 60‒65 asteiseksi noin 250-asteisessa grillissä. Naudan entrecôte-pihvi on grillaajan ikisuosikki. Lihaa kannattaa varata noin 200 grammaa syöjää kohden. 

Maistuvimmat lihat voi käydä noutamassa Päivärannan K-Citymarketin ammattitaitoisilta lihamestareilta tiskin takaa. 

K-CITYMARKET PÄIVÄRANTA
Päivärannantie 18, KUOPIO 
Puh. 010 537 9600
Ma–la 8–21, su 10–21
www.k-citymarket.fi

K-citymarket Päiväranta
Kaikenlaisille grillaajille
Liha
hirvi
poro
nauta
sika
broileri
karitsa
metsäkyyhky

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva