Palvelua aamusta iltaan

Tunnustettua
palvelua aamusta
iltaan

TEKSTI digimag/heta jyrälä KUVAT Digimag/Mirka Happonen, kesko
Hymyilevät ihmiset ja tuttavallinen rupattelu voivat piristää harmaimmankin päivän – myös kauppareissulla. Pitkin päivää saatavilla on salaattia ja keittoa.

Sirpa Karppi kertoo, että veri veti hänet kauppiaaksi. Helposti rutinoituvana ihmisenä Karppi kokee, että kauppiaan alati vaihtuvat työtehtävät tuovat hänelle sopivasti haastetta. Kaupan pyörittämisessä tarvitaan laaja-alaista osaamista markkinoinnista talous- ja henkilöstöhallintoon.

‒ Kaupan alalla olen toiminut pitkään, vaikka itse kauppiaaksi ryhtyminen vähän venähtikin. Odottelin sopivaa kauppapaikkaa jokusen vuoden, ennen kuin Neulamuikku tuli kohdalle, Karppi kertoo.

Karpin luotsaama K-Market Neulamuikku palvelee Neulamäen alueen asukkaita. Myymälän strategiaan on kirjattu erityisen hyvä palvelu, joka on huomioitu jopa Kauppakamarin Parasta Palvelua -kilpailussa. Neulamuikun väki oli kilpailun finaalissa vuonna 2016. 

‒ Henkilökunta hymyilee, auttaa asiakkaita ja juttelee ihmisille eli palvelemme aidosti. Jokaisen työntekijämme palvelu saa olla omannäköistä, kunhan asiakkaalle vain jää hyvä mieli. Palvelun tärkeys on kirjattu myös kaupan teippauksiin, joissa lukee ”meillä muuten palavellaan”, Karppi kuvailee ylpeänä henkilökuntaansa.

Ajan hermolla oleva kauppa on siirtynyt palvelemaan myös verkkoon ja toimittaa sitä kautta Techopoliksen yritysasiakkaille kahvia ja muita taukohuonetarvikkeita. Karpin mukaan myös yksityishenkilöt hyödyntävät palvelua jonkin verran tilaamalla ruokakassit valmiiksi työpaikalle ennen kotiin lähtemistään. Kaupalla on myös eloisat Facebook-sivut, joilla on paljon seuraajia.

Myymälässä on ollut salaattibaari kuusi vuotta ja uudempana nyt neljättä vuotta pystyssä oleva keittobaari, josta saa lämmintä keittoa aamusta iltaan. Rauhallisemman kesän ajan keittobaari on tauolla, mutta padat kuumenevat jälleen elokuun lopulla.

‒ Keitto on Feelian ravintolatasoista ja säilyntäaineetonta ruokaa. Päivittäin vaihtuva soppa lämmitetään kaupalla. Valikoimassa on perinteisiä keittoja, kuten lohi-, kasvis- ja hernekeittoa, kertoo kauppias.

Omaksi kesäsuosikikseen Karppi mainitsee grillissä valmistettavat fetanyytit. Nyyttien mukana kauppiaan grilliin menee usein myös lantusta, bataatista ja sipulista tehdyt reilun kokoiset lohkot. Juureslohkot paistuvat noin puoli tuntia.

 

Karpin kesäherkku:

Fetanyytit grillissä
alle 30 min

tomaatteja
kesäkurpitsaa
sipulia
fetaa
sitruunapippuria
öljyä

1 Leikkaa alumiinifolion päälle noin 10x10 cm palat leivinpaperia, levitä niille hieman öljyä ja lado pilkotut kasvikset päälle. 
2 Rutista nyyteiksi ja lämmitä grillissä noin 20 minuuttia.

 

K-market Neulamuikku
Neulamäentie 28
Puh. 017 363 2980 
Avoinna ma–pe 7–21, la 8–21, su 10–20
www.k-market.fi

K-market
lähikauppa
Neulamuikku
neulamäki
ruokakauppa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva