Niiralan olohuone

Niiralan olohuone

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen

Olutharrastajien, erikoisruokavalioita noudattavien sekä kotoisaa olohuonetunnelmaa etsivien kannattaa suunnata katseensa kohti Niiralaa, jossa avattiin viime kesänä leppoisa B & J’s Livingroom -pubiravintola. Sen yrittäjät etsivät pitkään sopivaa kohtaamispaikkaa ihmisille.

Ravintolan menussa luotetaan käsityöläisruokaan, sesonki- ja luomutuotteisiin sekä lähiruokaan niin paljon kuin mahdollista. Listaa varioidaan satokausien mukaan, ja sieltä löytyy muun muassa erilaisia snackseja, hampurilaisia ja salaatteja. Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11–15, jotta myöhäisemmätkin saapujat ehtivät maistuvien patojen ääreen. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa, joista toinen on aina vegaaninen.

Yrittäjät ovat myös olutharrastajia, joten ravintolalta löytyy kolme omaa olutta ja se tekee yhteistyötä Iso-Kallan panimon kanssa. Samalla ravintola toimii panimon pullokauppana, eli sillä on vähittäismyyntioikeus enintään 5,5-prosenttisiin juomiin. Juomalistalta löytyy myös vierailevien pienpanimoiden tuotteita.

Paikan erikoisuutena on oma talopianisti, joka musisoi asiakkaiden iloksi kuukausittain. Tämän lisäksi ravintola tarjoaa keikkapuitteet erilaisille pienille ja aloittaville kokoonpanoille.
Leppoisassa ravintolassa järjestyvät myös erilaiset yksityistilaisuudet ja kokoukset. Yläkerran ruokasaliin mahtuu noin 48 henkilöä, alakerran pubiin parikymmentä ja vasta valmistuneeseen kabinettiin 24 henkilöä. Kabinetti on oma tilansa, jossa palaverit ja kokoukset sujuvat mukavasti omassa rauhassa.

 

B & J’s Livingroom
Huuhankatu 4, Kuopio
Puh. 050 477 4401
www.bjslivingroom.fi

olut
pubi
erikoisruokavalio
Olohuone

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva