Meillä muuten palavellaan

Meillä muuten
palavellaan

Teksti Digimag/Maiju Korhonen Kuvat K-Market Neulamuikku
K-Market Neulamuikulle asiakaslähtöisyys on erittäin tärkeä osa päivittäistavarakaupan toimintaa.

Asiakkaiden osallistaminen varmistaa sen, että myynnissä on juuri niitä tuotteita, joita he lähikaupaltaan toivovat. Mikäli kaupan valikoimista ei löydy asiakkaan toivomaa tuotetta, se voidaan mahdollisuuksien mukaan tilata hänen toiveistaan myymälään.

– Asiakkaan tarvitsee vain esittää toiveensa kassalla ja me hoidamme loput, sanoo K-Market Neulamuikun kauppias Sirpa Karppi.  

Toiveet vastauksineen laitetaan ilmoitustaululle kaupan tuulikaappiin, mistä asiakkaat pääsevät näkemään ennakkoon, millaisia tuotteita kauppaan on tulossa. Toiveita uusista tuotteista tulee kolmesta viiteen joka viikko.

Tuotteet saapuvat myymälään 2–3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Mikäli tuotteen valmistus on lopetettu tai jostain muusta syystä sitä ei ole saatavilla, kerrotaan siitäkin asiakkaille ilmoitustaulun kautta. Jos tuote käy kaupaksi, se jää valikoimiin pysyvästi. Uusimpia Neulamuikkuun tulleita tuotteita on tonnikalasäilykkeen kilpailijaksi noussut särkikalasäilyke.

– Tilaa ja nouda -palvelun kautta asiakas voi tehdä ostoksensa myös verkossa ja tulla noutamaan ne suoraan kassalta, Karppi sanoo.

NEULAMUIKUSSA TOIMII kaupan lisäksi Postin ja Matkahuollon palvelupisteet. Lisäksi kassalta voi nostaa rahaa yksittäisistä euroista useampiin satasiin.

– Meille erinomainen asiakaspalvelu on kaupan toiminnan keskipiste. Sen myötä K-Market Neulamuikku on ollut kolme kertaa Kauppakamarin Parasta palvelua -kilpailun finaalissa, Karppi sanoo. 

K-Market Neulamuikku
Neulamäentie 28, Kuopio, puh. 017 363 2980
Myymälä on avoinna ma–pe klo 7–21, la klo 8–21, su klo 10–20
www.k-ruoka.fi   
www.facebook.com/kmarket.neulamuikku
www.instagram.com/kmneulamuikku

K-Market Neulamuikku
neulamäki
ruokakauppa
Palvelut
ruoka
Asiakaspalvelu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva