Maukas ja
helppo picnic

TEKSTI digimag/sirpa korhonen KUVAT kuopion klubi
Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää kesäpäivää, kun nautiskella kesästä picnicillä. Kuopion Klubilta voi tilata tänä kesänä picnic-kassin, joka on valmis paketti herkkuhetkeen.
Herkullinen picnic

Tilaa helppo ja herkullinen picnic-kassi Kuopion Klubilta. Toimitusaika on max. 1 tunti vahvistetusta tilauksesta.

Picnic-kassi sisältää:
Marinoituja oliiveja
Suolamanteleita
Manchegojuustoa
Italialaista salamia
Tuoreita hedelmäpaloja
Klubin gluteenitonta näkkäriä
Kertakäyttövälineet

Hinta:
2 hengelle 14,-
4 hengelle 22.-
lisähenkilöt 5,50

Tilaus etukäteen klo 9-16 Kuopion Klubilta. Tilaa puhelimella 017 2612 170 tai sähköpostilla klubi@ravintolamestarit.net.
 Noutoaika max 1 h vahvistetusta tilauksesta, noutoaika sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä.

 

Kuopion Klubin ruoka on yksinkertaista ja konstailematonta. Keittiön arvomaailmassa näkyvät kotimaisuus, tuoreus, lähiruoka ja ekologisuus. Sesongit ovat suuressa roolissa ja ryhmämenut vaihtuvat viidesti vuodessa.

‒ Sesonkien mukaan eläminen on kantava ajatus ravintolan menuissa. Näin saadaan parhaat vaihtoehdot lautaselle, koska ykkösajatuksena on se, että tilauksista tehdään asiakkaan näköiset. Suositusmenumme seuraavat tiiviisti ruokasesonkeja. Jokainen meillä järjestetty juhla ja tilaisuus on kuitenkin ainutkertainen joten suunnittelemme menuja myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti, kertoo keittiömestari Janne Tirri.

KUOPION KLUBIN historia alkoi 120 vuotta sitten keskeisellä paikalla Kuopiossa, ja se on edelleen perinteinen juhla- ja kokouspaikka. Klubilta löytyy viisi eri salia ja yhteensä jopa 150 asiakaspaikkaa, joten suuretkin juhlat onnistuvat saman katon alla.

Tämän kesän uutuutena Kuopion Klubilta on saatavilla picnic-kassi, joka sisältää herkullista naposteltavaa ja välineet herkkuhetkeen. Tilaus tulee tehdä ennakkoon, mutta paketin saa noutaa lyhyelläkin varausajalla, sillä sen valmistusaika on enimmillään tunnin. Kassin naposteltavat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia sekä saatavilla myös pelkästään kasvis- sekä  vegaaniversioina.

‒ Kuopion Kaupunginorkesterin vuosittaiset kesäkaudenavajaiset, Suvitoitot, Peräniemen Kasinolla ovat olleet suosittuja ja osa kuuntelijoista on ulkona nauttimassa musiikista ja picnic-ruuasta. Tästä lähti idea picnic-kassin kehittelyyn. Kun tulee kesä ja picnicejä on ympäri kaupunkeja, haluttiin kasata valmis tapas-tyyppinen picnic-kassi. Kuopion Klubilla on mahdollisuus toteuttaa kassin sisältö nopeallakin aikataululla ja se on saatavilla helposti Klubin keskeisen sijainnin ansiosta, kertoo ravintolapäällikkö Anu Heiskanen uuden tuotteen taustoista.

Ravintola Kuopion Klubi
Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio
Puh. 017 261 2170
www.kuopionklubi.fi

 

Picnic
kuopio
herkkuhetki
Ravintola Kuopion Klubi

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva