Kokousjärjestäjän ja ryhmämatkojen suosikkikohde

Kokousjärjestäjän ja ryhmämatkojen
suosikkikohde

teksti digimag/Heta Jyrälä kuvat koivumäen kartano

KOIVUMÄEN KARTANOLLA järjestyvät kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet. Eri kokoisten seurueiden on kätevää saapua paikalle samalla ryhmäbussilla, joka vie vieraat kätevästi suoraan pihaan. Kohtaamispaikkana kartano on kuin museon ja ravintolan yhdistelmä, sillä paikan historia on vahvasti esillä kuvien ja esineiden muodossa.

Kartanosta löytyy viisi 10–50 hengen salia, joista yleensä varataan seurueelle yhdestä kahteen salia kerrallaan tilaisuuden koosta riippuen. Huoneita yhdistämällä rakennukseen mahtuu yhteensä 150 henkeä. Lisäksi kartanon kellariin on entisen pakaritupaan rakennettu sauna, jonne mahtuu 10–20 kylpijää kerrallaan. Saunan yhteydessä olevaa kabinettia voi käyttää myös kokous- ja ruokailutilana. Paikan erikoisuus on elämyksellinen Finlandia-sauna, joka on höystetty nimensä mukaisella musiikilla ja juomalla.

Ravintolan monipuoliset tilat sopivat mainiosti niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin. Kokousten asiantuntijana kartanon tilat, tarjoilut ja ohjelmat voidaan räätälöidä jokaiselle tarpeelle sopivaksi. Kartanolle voi rohkeasti esittää omia toiveitaan, sillä kohteen monipuolisuuden ansiosta asioita on helppo toteuttaa.

Kartanolla on vahvat perinteet seurojen ja yhdistysten kokouspaikkana. Jo kauppaneuvos Gustaf Ranin vaikutti aikanaan merkittävästi sosiaalisessa elämässä esimerkiksi perustamalla monenlaisia yhdistyksiä. Nämä luonnollisesti kokoustivat kartanon tiloissa. Vuonna 1907 rakennettu jugendtyylinen hirsikartano viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhliaan.

Koivumäen kartano
Koivumäenkuja 18, Kuopio
Puh. 017 3614 291
kartano@koivumäenkartano.com
www.koivumaenkartano.com

kuopio
ruoka
Koivumäen Kartano

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva