Koe pohjoismaisia makuelämyksiä

Koe pohjoismaisia
makuelämyksiä 

Kaupallinen yhteistyö Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuvat: Scandic
Kallaveden tuntumassa nautitaan rennosti kesästä skandinaavisin maustein.

Väinölänniemellä kelpaa oleskella kesäpäivänä. Lomatunnelmiin pääsee kotikaupungissakin viettämällä vaikkapa kiireettömän hetken hotelliaamiaisen ääressä. Kesästä voi nauttia myös leppoisasti ulkoilmassa, sillä aurinko paistaa Scandic Kuopion Ravintola Bordin terassille pitkälle iltapäivään. Paisteen hieman väistyttyä lempeä kesäilta, viileät juomat sekä Kallaveden upeat maisemat hellivät mieltä ja makuhermoja.

– Terassi on avoinna kaikille koko päivän. Päivällä vastaanoton myymälästä saa juomaa, pikkupurtavaa ja jäätelöä, iltaisin ravintola Bord palvelee kymmeneen saakka. Take away -annoksetkin onnistuvat, kertoo hotellinjohtaja Mikko Mononen.

Ravintolan klassikkoannoksia ovat maukas pippuripihvi sekä trendikäs ja täysin vegaaninen Beyond Burger. Alkuruuista Mononen mainitsee huippusuositut etanat, jotka maistuvat tasaisesti vuoden ympäri.

– Kannattaa kokeilla myös päivän suositusannosta. Se vaihtuu satokausien ja kalasaaliiden mukaan tuoden samalla vaihtelevuutta ruokalistaan. Suosituimpia ovat muun muassa voissa paistetut muikut ja savustettu lohi, kertoo Mononen.

Mononen vinkkaa, että tänä kesänä Scandic Friends asiakkaille koittavat kissanpäivät, sillä listaruuista saa koko kesän ajan 10 prosenttia alennusta aina elokuun loppuun saakka. Klassikkoannoksilla voi herkutella jopa 25 prosenttia edullisemmin. Pohjoismaiden suurimman hotelliketjun ystäväksi pääsee kätevästi täyttämällä netissä lomakkeen tai lataamalla Scandicin applikaation puhelimen sovelluskaupasta. 

– Hotellin ja ravintolan asiakkaille on maksuton parkkipaikka. Lisäksi hotellin kulmalta löytyy muun muassa Vilkku-kaupunkipyöräpiste, summaa Mononen.

Scandic Kuopio
Satamakatu 1, Kuopio
Puh. 017 195 111
Voimassa olevat aukioloajat: www.scandichotels.fi/kuopio 

scandic kuopio
Ravintola Bord
Kesä
ruoka
terassi

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva