Kaupungin ihastuttavin joululounas

Kaupungin

ihastuttavin

joululounas

Teksti Digimag/Joona Paakkanen Kuvat Scandic
Joululounas on katettu arkisin 10.–20.12. klo 11–14

Scandic Kuopion joululounas säväyttää monipuolisuudellaan. Perinteisten jouluherkkujen lisäksi tarjolla on laaja valikoima uudempia tuttavuuksia, kuten bataattilaatikkoa sekä hunaja-päärynäsalaattia. Uudistuneen Snellman-salin tunnelmallinen miljöö kruunaa unohtumattoman lounaselämyksen.

Kalaruokien ystävät ihastuvat joululounaan alkupalapöytään. Herkullisesta kattauksesta löytyy muun muassa rapusilakoita, graavattua siikaa, savustettua kirjolohta sekä graavattua inkivääri-seesamlohta. Myös perinteiset terriinit sekä silli- ja silakkavalikoimat ovat osana maittavaa kokonaisuutta. 

SALAATTIPÖYDÄSTÄ LÖYTYY vaihtoehtoja moneen eri makuun. Rosollin ja sienisalaatin kaltaisten joulun perinneherkkujen oheen voi valita esimerkiksi jerk-maustettua kanasalaattia tai ihanan pehmeää punajuuri-aurajuustosalaattia. Pääruoaksi on tarjolla muun muassa härän paahtopaistia, juureslaatikkoa sekä perinteistä joulukinkkua konjakkisinapin kera. Kaiken kruunaa herkkuja notkuva jälkiruokapöytä, joka ihastuttaa upealla kakkuvalikoimallaan.

Joululounas on tarjolla arkisin 10.–20.12.2019 kello 11–14 hintaan 39,50 euroa.

Scandic Kuopio on tänä vuonna auki läpi joulunpyhien. Mikäli haluat välttyä joulukiireiltä, kannattaa tutustua hotellin valmiiseen joulupakettiin. Paketin hintaan sisältyy majoituksen lisäksi runsas joulupuuroaamiainen, lämmittävä jouluglögi, joulusauna ja kattava jouluaaton illallinen. Aaton illallisen voi varata myös ilman majoittumista. 

Scandic Kuopio
Satamakatu 1, Kuopio
Puh. 017 195 111
www.scandichotels.fi/kuopio

joulu
lounas
scandic kuopio

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva