Käsin-
tehtyjä

herkkuja

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Jessika Narkaus

Vuonna 2011 perustettu nilsiäläinen Kotileipomo ja pitopalveluyritys Liepuska tarjoaa lähellä tuotettuja ja tuoreita leipomoherkkuja ympäri Pohjois-Savoa. Nyt vastapaistetuista suolaisista ja makeista leivonnaisista pääsee nauttimaan myös Tahkolla. Yritys avasi joulukuun alussa Tahko Span aulaan leipomon pop up -myymälän. 

Pop up -myymälä on erillään kylpylän kahvilasta, ja siellä palvelee Liepuskan oma työntekijä. Myyntipöytä palvelee asiakkaita myös muina aikoina myyjän poissa ollessa, jolloin valmiiksi pakattuja tuotteita on mahdollista ostaa mukaan omaan huoneistoon tai mökkiin.

Kaikki leipomon tuotteet tehdään itse käsin ja valmistetaan vain parhaista raaka-aineista. Valikoimista löytyy makeita herkkuja aina perinteisistä korvapuusteista erikoisempiin kookospulliin. Myös suolaisia syötäviä on laaja valikoima, ja siihen kuuluu muun muassa pikkupizzoja, lihapiirakoita ja erilaisia leipiä. 

Yrityksen pitopalvelu viimeistelee pienet ja suuret tapahtumat. Pitopalvelun kautta järjestyvät kattaukset monenlaisiin juhliin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Tarvittaessa juhlaruuan lisäksi voi vuokrata myös astiaston jopa sadalle hengelle. Pitopalvelu palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita Nilsiä–Tahko-alueella sekä lähiseudulla. 

Kotileipomon herkkuja nautitaan myös koto-Savoa kauempana. Hurmaavia karjalanpiirakoita myydään muun muassa Helsingin Stockmannin Herkussa, ja mustikkakukko on uinut herkkusuiden sydämeen aina Lontoossa asti.

Liepuska pop up –myymälä
Keitaankatu 1, Tahkovuori
p. 0600 550 148
www.liepuska.fi

Pop up -myymälä avoinna
pe 12–19, la 10–17

 

Liepuska
pop up
leipomo
sämpylä
munkki
pulla
leipä
pizza
korvapuusti
lihapiirakka

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva