Kartanon joulussa rauhoitutaan

Kartanon joulussa
rauhoitutaan

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Koivumäen kartano
Joululounas on katettu arkisin 25.11.–22.12. klo 11–14

Koivumäen Kartanolla juhlitaan tänä vuonna ravintolan 20-vuotista taivalta. Reilu satavuotias kartano henkii mennyttä aikaa, joten se sopii mainiosti myös joulun tunnelmaan rauhoittumiseen. Perinteinen joululounas upeassa miljöössä on mitä kaunein tapa kiittää kuluneesta vuodesta omaa henkilöstöä, tiimiä, asiakkaita tai yhteistyökumppaneita.

Kartanolla tarjotaan perinteikästä joululounasta arkisin 25.11.–22.12. kello 11–14. Suosittu joululounas on tapa rauhoittua ja irrottautua arjesta kesken työpäivän. Tunnelmalliset kynttilät, aito kuusi, olkipukit sekä joulumusiikki tuovat mieleen vanhan ajan mummolan joulun. 

KARTANON VUOSIKYMMENTEN takaa kuuluisat jouluruuat hurmaavat vaativimmankin kulinaristin. Alkupalapöydässä on tarjolla muun muassa tomaattisilakkaa, suutarinlohta ja lasimestarin silliä, perinteistä joulukinkkua sekä erilaisia salaatteja. Pääruuaksi tarjotaan savulohi-juurespataa, karjalanpaistia ja joululaatikoita. Joululounaaseen kuuluu päivittäin vaihtuva jälkiruoka sekä kahvi tai tee.

Kartanon väki kehottaa ilmoittamaan erityisruokavalioista sekä varaamaan pöydän ennakkoon, sillä osa päivistä voi olla loppuunmyytyjä. Lounaspöydän hinta on 26,90 euroa henkilöltä. 
Runsaampi joulupöytä on katettuna tilauksesta yli 20 hengen ryhmille iltaisin ja viikonloppuisin ajalla 1.11.–31.12. Pienemmille seurueille joulupöytä katetaan 21.–22.12. kello 12–15, jolloin jouluateriasta pääsee nauttimaan myös pöytävarauksella.

Joulupöydän hinta on 39,90 euroa. Lisätiedot ja tarkemmat menut löytyvät yrityksen verkkosivuilta. Pöytävarauksen tekeminen onnistuu verkkosivujen kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan ravintolaan. 

Koivumäen Kartano
Koivumäenkuja 18, Kuopio
Puh. 017 361 4291
kartano@koivumaenkartano.com
www.koivumaenkartano.com

joulu
lounas
Koivumäen Kartano

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva