Kaikkien nälkäisten sankari

Kaikkien nälkäisten
sankari

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Jenni Lahti

Viime kautena ovensa avannut Pulkka – Pizzeria, Bar & Grill palvelee Tahkonlahden pohjukassa, aivan rinteen juurella nälkäisiä ja janoisia laskijoita. Lämminhenkiseen seurusteluravintolaan on helppo piipahtaa tauolle laskujen lomassa. Lounasta tarjoillaan talvikaudella kello 11–15, minkä jälkeen siirrytään pizza-, burgeri- ja grilliruokamenun pariin. 

Uuteen kauteen ravintola on varustautunut uusimalla täysin keittiönsä, jotta se palvelee entistä paremmin. Ravintolassa on nyt entistä enemmän kapasiteettia valmistaa suosittua keitto-, kotiruoka- tai pizzalounasta sekä ottaa listalleen mehukkaat burgerit ja täydentää grilliruokavalikoimaa. Burgereita on moneen makuun ja nälkään sopivia: perinteisellä burgersämpylällä ja -pihvillä tarjottavia ison ja pienen nälän selättäjiä sekä vaativampaan makuun ja nälkään sopivia premiumburgereita tuhdilla pihvillä ja briossisämpylällä.

Tahkonlahden ihmisiä ilahduttaa myös tieto siitä, että jatkossa ravintolalla on alkoholin vähittäismyyntioikeudet. Saunaoluen tai muun enintään 5,5 -prosenttisen ruokajuoman voi käydä nappaamassa mukaansa kello 9–21 -välisenä aikana. Lisäksi alueen ihmisiä palvelee jatkossa myös pizzataksi, jolla maistuvan pizzan saa viikonloppuisin mökin ovelle saakka. Ruokaa voi hakea myös kotipakettiin tai tilata kokin kotiin asti: jatkossa juhlaväki ja kokousvieraat voi ruokkia cateringpalvelun avustuksella.

Pulkka – Pizzeria, Bar & Grill
Tahkolahdentie 5 D, Tahkovuori
Puh. 040 5300 666
www.pulkkaan.fi

Pulkka
Pizzeria
grilli

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva