Juhlapalvelu on oiva apu

Juhlapalvelu
on oiva apu

Teksti Digimag/Marlene Sanoukian Kuvat Juhlapalvelu Remar
Jos juhlien järjestäminen ei tunnu sujuvan aivan leikiten, se kannattaa suosiolla antaa ammattilaisten tehtäväksi.

Ammattimaiset juhlien järjestäjät räätälöivät juhlat aina asiakkaan toivomusten ja budjetin mukaisiksi ja ovat apuna yksityiskohtien ideoinnissa.

Kun asiakas tilaa juhlat kotiin, juhlapalvelun väki käy ensin asiakkaan luona ja keskustelee toteuttamistavoista. Juhlat voi saada avaimet käteen -periaatteella loppusiivousta myöten. Juhlapalvelu Remarin ravintolapäällikkö Minna Kananen kertoo, että palvelu tuo kaiken, mitä juhlien järjestämiseen tarvitaan – sekä astiat, liinat, somisteet että tarjoilut – ja myös vie ne pois. Asiakas saa keskittyä tarvittaessa vain juhlimaan.

Kananen vinkkaa, että juhlat voi myös järjestää juhlapalvelun omissa tiloissa. Remarin tiloja ovat Toivalassa sijaitseva Ravintola Pilotti ja Inkilänmäellä sijaitseva Ravintola Aika, joissa molemmissa on tilaa 100 hengelle. Yritys tekee lisäksi yhteistyötä tilanvuokraajien kanssa.

JUHLIEN TEEMOINA voivat Kanasen mukaan olla vaikkapa värit, maat tai aika. 

– Olemme tehneet erilaisia juttuja laidasta laitaan. Esimerkiksi nykyisin 50-vuotta täyttävät järjestävät paljon 1960-luvun teemaisia juhlia, Kananen kuvailee.

ASIAKKAAN TOIVEET otetaan huomioon täysin myös menukokonaisuuksia rakennettaessa. Ruokatarjoilu voidaan toteuttaa esimerkiksi buffetpöytänä tai lautasannostarjoiluna. 

– Erityisruokavalioita on nykyisin paljon, joten pyrimme huomioimaan myös ne mahdollisimman yksilöllisesti, valottaa keittiömestari Jorma Kasurinen.

JUHLAPALVELUN VARAAMISESSA liikutaan Kanasen mukaan hyvin erilaisilla aika-akseleilla. Hääjuhlia järjestettäessä täytyy olla liikkeellä jo hyvissä ajoin, mutta muut juhlat voivat järjestyä jopa parin päivän varoitusajalla. Tuumasta siis kannattaa ryhtyä heti toimeen. 

 

Juhlapalvelu Remar Oy
Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala
Puh. 017 262 1130
juhlapalveluremar@kolumbus.fi
www.remar.fi

 

juhlat
tapahtumat
juhlapalvelu remar
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva