Joulutunnelmaa Iso-Valkeisen äärellä

Joulutunnelmaa

Iso-Valkeisen

äärellä 

Teksti Digimag/Joona Paakkanen Kuvat Hotelli IsoValkeinen
Joululounas katetaan arkisin 16.–20.12. klo 11–14

Kauniin Iso-Valkeisen rannalla sijaitseva Hotelli IsoValkeinen tarjoaa ihastuttavat puitteet jouluiseen ajanviettoon. Tunnelmallinen miljöö huokuu rauhaa, ja hotellin korkealaatuiset tilat mahdollistavat suurtenkin tilaisuuksien järjestämisen. Perinteinen joululounas on oivallinen tapa muistella kulunutta vuotta hyvän ruoan ja rennon yhdessäolon merkeissä.

Kauniisti katettu juhlapöytä kutsuu puoleensa monipuolisuudellaan. Alkupalaksi on tarjolla muun muassa runsas kalavalikoima savulohineen ja silli- ja silakkalautasineen. Myös perinteikkäät terriinit sekä suussa sulavat valkosipulimuikut kuuluvat jouluisia herkkuja notkuvaan kokonaisuuteen. 

HOTELLI ISOVALKEISEN periaatteisiin kuuluu, että ruuanlaitossa vältetään puoli- ja täysvalmisteiden käyttämistä. Pääruokavalikoimasta löytyy esimerkiksi itse tehtyjä lanttu- ja porkkanalaatikoita, perinteistä joulukinkkua sekä hienoa kuhamureketta sahramikastikkeen kera. Raikkaat salaatit ja herkulliset jälkiruoat viimeistelevät jouluisen makumatkan. 

Joululounas on tarjolla arkisin 16.–20.12. klo 11–14 hintaan 35 euroa henkilöltä. Ryhmille ajankohta ja tila voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Esimerkiksi uusittu LampiSali sopii juhlaviin tilaisuuksiin ja Rantasaunan Takkakabinetti tunnelmalliseen illanviettoon. Ryhmille löytyy myös muita ruokavaihtoehtoja, kuten makuja Välimeren maista tai jonkin muun teeman ympärille rakentuva tarjoilu.

Hotelli IsoValkeinen
Majaniementie 2, Kuopio
Puh. 017 539 6100, sales@isovalkeinen.com
www.isovalkeinen.com

joulu
lounas
hotelli isovalkeinen

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva