Joulumakuja fiiliksen mukaan

Joulumakuja

fiiliksen mukaan 

Teksti Digimag/Maiju Korhonen Kuvat Ravintolamestarit
Isä Camillon, Torniravintolan ja Puijon Majan joululounaat ovat katettu 9.12.–20.12. klo 11–14

Ravintolamestareiden joululounaat Puijon Majalla, Torniravintolassa ja Isä Camillossa tarjoavat kävijöilleen aidon joulutunnelman jokainen omalle tyylilleen uskolliseen tapaan. 
Puijon Majan kodikkuus, Torniravintolan näköalat ja Isä Camillon välimerellinen tunnelma höystettynä aimo annoksella suomalaista jouluruokaperinnettä takaavat sen, että jokainen pääsee varmasti nauttimaan mieleisensä jouluaterian. Joululounaat ovat tarjolla kahden viikon ajan, ja ne vaihtuvat viikoittain. Pöytävaraus ei ole pakollinen, mutta hyvin suositeltava.

LOUNASPAIKAN VOI valita fiiliksen mukaan. Isä Camillossa ja Torniravintolassa kolmen ruokalajin lounaat tarjoillaan pöytiin. Tornissa korostetaan lähialueen raaka-aineita, kun taas Isä Camillossa ruokaa valmistetaan kauden raaka-aineista välimerellisellä otteella. Majalla puolestaan nautitaan perinteisestä suomalaisesta joulutunnelmasta autenttisessa puutalomiljöössä.

Isä Camillon listalta löytyvät muun muassa tattariblini, poronpaistia ja kaneli-creme brulee, Torniravintolassa herkutellaan Rautalammin siialla sekä talvikurpitsakeitolla ja Puijon Majan joulupöydästä löytyy perinteisten jouluherkkujen lisäksi vaikka viski-smetanasilliä ja mokkavanukasta.

KAIKISSA RAVINTOLAMESTAREIDEN ravintoloissa ruoat ovat lähtökohtaisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Listalta löytyy aina myös kasvisvaihtoehto. Mikäli ruoasta ei ole tarjolla valmiiksi gluteenitonta versiota, se on helppo muokata sellaiseksi. 

Ravintolamestareiden Joululounaat Isä Camillossa, Torniravintolassa ja Puijon Majalla 9.–20.12. Musta Lammas ja Kuopion Klubi tarjoavat myös joululounaita ryhmille ennakkotilauksesta. Muista mainita mahdollisesta vegaaniruokavaliosta! 

Isä Camillo
Kauppakatu 25–27
Puh. 017 581 0450
www.isacamillo.net

Puijon Ravintolat
Puijontie 135, Kuopio
Puh. 044 581 0455
www.puijopeak.fi/ravintolat

 

joulu
lounas
Ravintolamestarit
Isä Camillo
puijon maja
puijon torniravintola
Musta Lammas
Kuopion Klubi

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva