Joulu on tullut kauppiaallekin

Teksti ja kuvat Digimag

Sirpa Karpin luotsaama K-Market Neulamuikku palvelee Neulamäen alueen asukkaita. Myymälän strategiaan on kirjattu erityisen hyvä palvelu.

– Henkilökunta hymyilee, auttaa asiakkaita ja juttelee ihmisille eli palvelemme aidosti. Jokaisen työntekijämme palvelu saa olla omannäköistä, kunhan asiakkaalle vain jää hyvä mieli.

Palvelun tärkeys on kirjattu myös kaupan teippauksiin, joissa lukee ”meillä muuten palavellaan”, Karppi kuvailee ylpeänä henkilökuntaansa.

Ajan hermoilla oleva kauppa on siirtynyt palvelemaan myös verkkoon ja toimittaa sitä kautta Technopolikseen sekä yrityksille että yksityishenkilöille ruokakasseja.

K-MARKET NEULAMUIKKU
Neulamäentie 28, Kuopio
Puh. 017 363 2980
Ma-pe 7-21, la 8-21, su 10-20
www.k-market.fi/neulamuikku

KARPIN JOULUINEN SUOSIKKI

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

N. 7 annosta • 30–60 MIN

3 (n. 350 g) tuoretta punajuurta
n. 1l vettä
1 tl suolaa
2 ruukkua Pirkka rucolaa
1 iso (200 g) omena
n. ½ dl Pirkka sitruuna-vinaigrette-salaattikastiketta
½ pkt (á 200 g) Pirkka vuohenmaitojuustoa
Pirkka vanha gouda -juustoa
1dl Pirkka salaattisiemen-sekoitusta

1 Pese punajuuret. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi, lisää suola ja punajuuret. Anna kiehua kannen alla 30–40 minuuttia, kunnes punajuuret ovat kypsiä.
2 Kaada keitinvesi pois ja täytä kattila kylmällä vedellä. Näin punajuuret jäähtyvät nopeasti ja kuori irtoaa helposti. Kuori punajuuret. Käytä halutessasi ruoanvalmistukseen tarkoitettuja talouskäsineitä.
Huuhtele rucola, kuivaa ja revi se vadille. Kuutioi omena ja levitä salaatin päälle. Leikkaa punajuuret ja vuohenjuusto puolikuunmuotoisiksi viipaleiksi, ja ryhmittele ne limittäin vadille. Kaada kastiketta ohuena nauhana salaatille.
4 Leikkaa goudajuusto lastuiksi. Koristele salaatti juustolastuilla ja siemensekoituksella.

K-market
Neulamuikku
joulu
Punajuuri-vuohenjuustosalaatti
Salaatti
resepti

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva