Itse tehtyä
lounasruokaa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Jenn Kosar

Kolmisopen kauppakeskuksessa sijaitsee viihtyisä lounasravintola Hyvä Huomen. Hyvien yhteyksien päässä oleva ravintola ruokkii niin nälkäiset kaupassakävijät, lähiyritysten työntekijät kuin ohikulkijatkin. Edullinen lounas tarjoillaan arkisin kello 10.30–14.30, ja se koostuu perinteisestä suomalaisesta kotiruuasta. Ravintolassa panostetaan itse tekemiseen sekä asiakastuntemukseen: siellä tarjoillaan sellaista ruokaa, josta kuopiolaiset pitävät.

Buffetlounaaseen sisältyy keitto, runsas salaattipöytä sekä lämpimät liha- ja kasvisruokavaihtoehdot. Lisäksi siihen kuuluvat ruokajuomat, leivät sekä jälkiruoka ja kahvi. Joka päivä pyritään siihen, että vähintään toinen lämpimistä ruuista on laktoositon ja gluteeniton. Lisäksi muihin erikoisruokavalioihin vastataan mahdollisuuksien ja keittiön
antimien mukaan.

Lounaspalveluiden ohessa yritys toimittaa catering-palveluita yritysten tarpeisiin. Lisäksi ravintolan kautta voidaan varata myös Haminalahden Metsästysseuran majaa kokouksiin, pikkujouluihin tai perhejuhliin.  Metsästysmajan perinteikäs miljöö tarjoaa upeat puitteet ja Hyvän Huomenen väki hoitaa cateringin sekä lämmittää vieraille saunan valmiiksi. Majaan mahtuu juhlimaan 60 henkilöä.

Yrityksellä on yhteensä viisi ravintolaa Kuopio–Siilinjärvi-alueella. Kolmisopen lisäksi asiakkaita palvelevat ravintolat Bioteknialla, Pohjola Sairaalassa Leväsentiellä ja Heinon tukussa Pienessä Neulamäessä sekä ravintola Helenan Soppa Toivalassa. 

Hyvä Huomen Kolmisoppi
Kolmisopentie 3, Kuopio
Puh. 044 239 3983
www.hyvahuomen.fi 

Muut toimipisteet:

Hyvä Huomen Leväsentie
Leväsentie 1, Kuopio

Hyvä Huomen Bioteknia
Neulaniementie 2, Kuopio

Hyvä Huomen Heino
Pienen Neulamäentie 5, Kuopio

Lounaskahvila Helenan Soppa 
Takojantie 17, Toivala
www.helenansoppa.fi

 

Ravintola Hyvä Huomen
Kolmisoppi
Leväsentie
Heino
Bioteknia
Helenan Soppa
lounas
buffet
catering

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva