Istahda tunnelmalliselle joululounaalle

Istahda

tunnelmalliselle

joululounaalle

Teksti ja kuvat Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Joululounas katetaan 13.12. sekä 16.–20.12. klo 11–14

Kunnonpaikan tunnelmalliset joululounaat yhdistävät joulun perinteiset ja modernit maut. Jouluateria on oiva hetki istahtaa alas ja nauttia rauhassa valmiiksi katetusta pöydästä kollegoiden, yhteiskumppaneiden tai ystävien kanssa.

Juhlabuffet on tarjolla Kunnonpaikan Vuorela-salissa perjantaina 13.12. sekä 16.–20.12. kello 11–14. Lounas kustantaa 29,90 euroa henkilöltä.

Lounailla herkutellaan perinteitä vaalien kaloilla, salaateilla, laatikoilla sekä suussa sulavalla yön yli kypsyneellä kinkulla. Tarjolla on muun muassa puolukkagraavattua lohta, herukkasilliä sekä cherrysilliä, maalaismaksapateeta ja pihlajanmarjahilloketta sekä erilaisia salaatteja. Aterian kruunaa jouluinen jälkiruokabuffet. Suurin osa ruuista on valmiiksi gluteenittomia.

JOULUAATTONA 24.12. puolestaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan jouluisista perinneherkuista. Herkullisella jouluaaton juhlabuffetilla nautitaan lämpimästä tunnelmasta ja tutuista mauista. Upean juhlabuffetin ääressä voi viettää yksin tai yhdessä ikimuistoisen hetken. Aaton juhlabuffet on katettuna kello 14–16. Pöytävaraus ennakkoon on suositeltava, sillä viime vuonna kattaus varattiin etukäteen loppuun. Juhlaruoka maksaa 39,90 euroa.

Tarkempiin ruokalistoihin voi tutustua ennakkoon Kunnonpaikan verkkosivuilla. Pöytävarauksen voi tehdä puhelimitse suoraan ravintolaan.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3, Vuorela
www.kunnonpaikka.com

Pöytävaraukset: 
050 5565 030, ravintola@kunnonpaikka.com

Myyntipalvelu, pöytävaraukset: 
044 7476 560, myynti@kunnonpaikka.com

joulu
lounas
kylpylähotelli
kunnonpaikka

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva