Hygge Bro sai pikkuveljen

Hygge Bro 
sai pikkuveljen

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Pian Kuopion ravintolamaailmassa luodaan uusia makunautintoja koekeittiössä, jossa myös asiakkaat pääsevät osaksi tuotekehitystä.

Veljekset Antti ja Mikko Kärki rakensivat uuden ravintolan tilat omin käsin. 

Kahvila-ravintola Hygge Bro laajentuu joulukuun alussa uusiin tiloihin Kauppakeskus Aapelin toisessa kerroksessa. Uusi ravintolakonsepti jatkaa hyggeilyä askeleen rohkeammin ja rouheammin. Ravintola on huippupaikalla Kauppakadun ja Haapaniemenkadun kulmassa, ja sen monista ikkunoista näkee niin Oksapoika-patsaan kuin torinkin.

– Uusille tiloille on tarvetta, sillä kuluneen vuoden aikana Hygge Bro on otettu hyvin vastaan. Tänne tullaan lounaalle, kahvittelemaan, työskentelemään ja oleilemaan, minkä lisäksi tiloja kysytään aktiivisesti yksityistilaisuuksiin, avaa ravintoloitsija Antti Kärki.

MOLEMMAT RAVINTOLAT kytketään toisiinsa lasikäytävällä, joka mahdollistaa helpon siirtymisen tilojen välillä. Kärjen mukaan uusi tila kulkee Hygge Bro -brändin alla omalla konseptillaan sekä laboratoriosta johdetulla ”Lab”-työnimellä.

– Halusimme paikan, jossa voimme tehdä tuotekehitystä ja kokeilla rohkeasti uutta. Asiakkaille koekeittiötoiminta näkyy uusina ruoka- ja makukokemuksina. Noudatamme erilaisia teemoja, joiden kautta pureudumme esimerkiksi johonkin ruokalajiin tai -kulttuurin ja ammennamme niistä inspiraatiota, kertoo Kärki.

Tarjolla on pieniä tapasmaisia annoksia, jotka tukevat hyvin ravintolan juomapuolta. Baaritiskiltä voi tilata viinejä, oluita sekä erilaisia alkoholittomia juomia, kuten erikoiskahveja. Ravintola on auki pitkälle iltaan, joten siellä on helppo poiketa myös töiden jälkeen esimerkiksi afterworkeilla.

– Olemme huomioineet myös ajatustyöläiset ja opiskelijat, sillä pöytien luona on pistokepaikat. Kuppi kuumaa ja naposteltavaa eteen, niin etätyöt sujuvat sutjakasti, kertoo Kärki.

LABRA TYÖLLISTÄÄ 4–6 henkilöä monipuolisilla osaamistaustoilla. Tarkoituksena on myös sisäinen oppiminen ja tiedon jakaminen kokilta toiselle. Tilat soveltuvat mainiosti noin 50 henkilön cocktailtilaisuuksiin, Hygge Bro 150 hengen yksityistilaisuuksiin ja molemmat yhdistämällä kapasiteetti nousee yli 200 henkilöön. Lisäksi jatkossa tarjotaan catering-palveluita yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin.

– More happiness -slogan ohjaa meitä eteenpäin – enemmän kuin kukaan aluksi uskoikaan, hymyilee Kärki.

Hygge Bro – Lab
Kauppakatu 28, Kuopio
Kauppakeskus Aapeli 2. krs
Puh. 044 242 3462
www.hyggebro.fi

hygge bro
kahvila
ravintola
koekeittiö

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva