Herkuttele maistuvalla kotiruualla

Herkuttele maistuvalla kotiruualla

KESKUSTASSA SIJAITSEVASTA Mairellasta jokainen nälkäinen saa arkisin maistuvaa ja huolella laitettua kotiruokaa. Päivittäin lounasbuffetista löytyvät monipuoliset salaatit, keitto sekä kahdesta kolmeen erilaista lämmintä ruokaa. Maistuvat ja suositut pullat, rahkajälkiruuat ja muut itsetehdyt herkut kruunaavat lounaan.

Lounasravintola on huomioinut hyvin eritysruokavaliot, sillä päivittäin löytyy myös esimerkiksi laktoositon-, gluteeniton- sekä kasvisruokavaihtoehto. Ravintolan kolme kokkia varmistavat, että jokainen saa syödäkseen, ja he tekevät pyynnöstä ruokavalioon sopivaa ruokaa. Rakkaudella valmistetut ruuat tehdään kotimaisista raaka-aineista. Kaikki ruoka tehdään paikan päällä, ja kokit hyödyntävät runsaasti lähellä tuotettuja kasviksia, kalaa ja lihaa.

RAVINTOLAN TILOIHIN pystyy järjestämään monenlaisia tilaisuuksia muistotilaisuuksista syntymäpäiväjuhliin. Salin puolelle mahtuu 95 henkilöä ja liukuoven takaa löytyvään kabinettiin 25 henkilöä lisää. Tilat yhdistämällä vierasmäärä nousee 120 henkeen. Yrityksen pitopalvelun kautta järjestyvät maistuvat tarjoilut ja herkut jokaiseen tapahtumaan.

Lounaan hinta on vain 9,90 euroa. Lisäksi yritys toimittaa tilauksesta lounaita yritysasiakkaille ympäri Kuopiota. Tilaukset tulee tehdä samana aamuna yhdeksään mennessä, jolloin ruoka on työpaikalla valmiina lounasaikaan. Kotiruokaa tehdään ja viedään myös vanhuksille sovittuina päivinä ja aikoina ennalta tehdyn sopimuksen mukaan. 

Mairella
Puijonkatu 30, Kuopio, Puh. 017 262 7595, 
Avoinna 10.30–14.30, www.mairella.fi

 

 

kuopio
ruoka
Mairella

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva