Gourmet ruokaa
keräten

TEKSTI digimag/Marlene Sanoukian KUVAT niina vänttinen,
VS Ravintoloissa on tarjolla kalaa ympäri vuoden, mutta etenkin kesäisin, joilloin sille on kysyntää eniten. Kalaherkkujen joukkoon kuuluvat kuohkeat haukipyörykät vaikkapa koivunlehtiperunapyreen ja ketunleivän kera.

Kala on hyvää kesäruokaa, sillä sitä saa läheltä ja se on kevyttä ja maistuvaa, kuvailee VS Ravintoloiden perustaja Aki Hiltunen. Haukipyörykät kuuluvat yrityksen kalaerikoisuuksiin, ja niitä on ollut tarjolla muun muassa Satoa Goes Wild -ruokafestivaalin yhteydessä. 

Palveluihin kuuluvat lounasravintolatoiminta ja laaja catering-palvelu. Yritys myös vuokraa Tiukanlinnan juhla- ja kokoustiloja. Vuonna 2006 perustetun yrityksen toiminta alkoi Siilinjärvellä vuoteen 2016 asti toimineesta ravintola Vintistä. Nykyisin yrityksen ravintola Lataamo toimii Siilinjärven Innocum-yrityskeskuksessa ja järjestää kokoustarjoiluja kaikkiin Innocumin tiloihin ja Lataamon kabinettiin Sulattamoon sekä yksityistilaisuuksia. Vuodesta 2008 yritys on toiminut puhtaasti perheyrityksenä.

- FIRMAMME sai alkunsa kiinnostuksestani yrittäjyyteen ja siitä, että voin toteuttaa omia visioitani. Siitä toimintamme on aikojen saatossa muotoutunut, Hiltunen kertoo. Hänen mukaansa alalla voi tehdä laidasta laitaan kaikenlaista, mutta nyt yritys keskittyy etenkin catering-toimintaan. Toimitilat sijaitsevat Raviradalla, jonka ruokapalvelut yritys hoitaa. Yritys toimittaa palveluitaan myös muun muassa KalPan VIP-tiloihin, Tiukanlinnaan ja Rauhalahden kartanolle ja on suosittu hääjuhlien järjestäjä. Yrityksen pitopalvelu toimii asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Juhlapaikkana voivat toimia asiakkaan omatkin tilat. 

– On kiva saada tehdä monenlaista sekä yrityksille että yksityisille ihmisille, myös teeman mukaista, Hiltunen jatkaa.

VS RAVINTOLOIDEN toimintaa inspiroi muun muassa se, että ruoka valmistetaan aidoista raaka-aineista, pitkälti käsityönä. Yritys pyrkii hankkimaan raaka-aineita paikallisilta tuottajilta mahdollisuuksien mukaan. Kokkeja on Hiltusen itsensä lisäksi useita, kymmenkunta. 

– Ruokavalikoimamme on laaja, ja mukaudumme asiakkaiden toiveisiin, joten yhtä ainoaa erikoisuutta ei meillä ole, Hiltunen kertoo.

 

VS Ravintolat Oy
Catering:
Aki Hiltunen
Puh. 040 591 2074
catering@vsravintolat.fi
www.vsravintolat.fi

 

ruoka
gourmet
ravintola

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva