Burgermestarit asialla

Burgerimestarit asialla

TEKSTI digimag/sisko korhonen KUVAT digimag/mirka happonen
Amerikkalaistyyliset herkut ovat monien makujen yhdistelmä. Mehevät burgerit eivät ole pikaruokaa, vaan niiden kokoamiseen käytetään aikaa ja vaivaa.

Ruokailun ja keilaamisen yhdistävä Bowl D1ner aloitti toimintansa amerikkalaistyylistä ruokaa tarjoavana ravintolana. Sittemmin burgereiden suosion siivittämänä muodostui päätös tuoda hampurilaiset enemmän esille, ja nyt burgerit vievät suurimman osan listasta.

‒ Huomattiin, että se on se meidän juttu, kertoo Bowl D1nerin vuoropäällikkö Minna Hämäläinen. Periaatteet sen sijaan eivät ole muuttuneet ja ideana on edelleen tuottaa tuoretta ruokaa läheltä ja tarjota kuopiolaisille rehellistä jenkkiruokaa. Sekä pihvit että pullamaisen makeahkot briossisämpylät ovat käsin tehtyjä ja raaka-aineet tuoreita. Sämpylöiden välissä on aitoa tuoretta punaista cheddaria.

UUDET BURGERIT suunnitellaan porukalla ja ideoita heitellään puolin ja toisin. Rakkaus burgereihin livahtaa monesti myös vapaa-aikaan. Matkoilla käydessä pitää maistella läpi paikalliset kerrosherkut ja töihin palataan uusien ideoiden, vinkkien ja valokuvien kera. Oivalluksia voi tulla myös kotona grillatessa. Lista vaihtuu kerran vuodessa, joten uusia annoksia hiotaan tarkkaan ajan kanssa. Herkkujen lisäksi ravintolasta löytyy Suomen ensimmäinen sininen keilarata, jossa voi myös hohtokeilata.

KOTIKOKKI VOI itsekin valmistaa herkullisen hampurilaisen burgerimestareiden neuvoilla. Oikeiden ainesosien valintaan kannattaa panostaa, ja purilaisen väliin voi laittaa käytännössä mitä vain. Kerrosten rakentamisessa maltti on kuitenkin valttia.

‒ Tärkeintä on, ettei burgerin väliin tyhjennä koko jääkaapin sisältöä. Simppeli on parempi, kommentoi vuoropäällikkö Marko Antikainen.

 

BOWLDINER
Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio
Viihdekeskus IsoCee, Puh. 050 513 3300, 
Ma-To 11–14 ja 16–21, Pe 11–23, La 12- 23, Su 15–21
www.bowld1ner.fi

 

bowld1ner
amerikka
burgerit
bowldiner

Tutustu myös näihin yrityksiin

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva