Vinkit Tahkon kesään

Vinkit Tahkon kesään

Kaupallinen yhteistyö, teksti Digimag/Heta Jyrälä, kuvat Kuopio-Tahko Markkinointi
Tahkon kesä on täynnä seikkailuja, erilaisia aktiviteetteja sekä rentoutumista.
Kaikkea paitsi kuivaa

Sadepäivän riemua

  • Kylpylän laineissa on aina sopivan lämpöistä vettä
  • Keilatessa tulee liikuttua, vaikka ulos ei menisikään
  • SuperCornerissa sekä lapset että aikuiset tempautuvat liikkeelle leikin varjolla
  • Ravintola Riemu ruokkii nälkäiset seikkailijat

Ulkoilun iloa

  • eFatbiket vuokraat kylpylähotellin vastaanotosta ja valloitat niillä Tahkovuoren
  • Näköalatornin tarjoamat maisemat palkitsevat kiipijän
  • Portaissa teet tehokkaan porrasjumpan

Maiseman vaihtaminen virkistää kummasti mieltä. Hyvinvointia kannattaa myös ammentaa liikkumisesta ja luonnossa olemisesta. Erikoisen kevään jälkeen oma piha ja naapurusto ovat varmasti käyneet tutuiksi, joten reviiriä kannattaa laajentaa 45 minuuttia Tahkon suuntaan.

Lähiseutumatkailun avulla lomalle hurauttaa nopeasti, jolloin lomatunnelmaan pääsee ilman suuria esivalmisteluita. Tahko Spa Hotellin tasokkaissa huoneistoissa viihtyvät niin yksin, kaksin kuin koko perheen kanssa matkailevat. 

Kodinomainen huoneisto on kätevä vaihtoehto, sillä mukaan tarvitaan vain vaatteet. Huoneistoissa on pyykin- ja astianpesukoneet, kuivauskaappi, astiastot sekä liinavaatteet ja pyyhkeet. Harrastusvälineillekin on varattu omat säilytystilansa. 

Golf-huoneisto on tasokas 49,5 neliön huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kylpyhuone, kaksi vessaa, sauna ja parveke. Sänkyjä on kolmelle hengelle, minkä lisäksi huoneistossa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Vuori-huoneisto on muuten samanlainen, mutta isompi 58 m², ja huoneistosta löytyy neljä sänkyä. 

Sekä Golf- että Vuori-huoneistot sopivat hyvin myös pitkäaikaisvuokraukseen, joten Tahkolla voi viettää mainiosti vaikka useammankin viikon. Koneellinen ilmastointi ja langaton verkkoyhteys varmistavat, että tarvittaessa myös etätyöt sujuvat hienosti Tahkoltakin käsin. Ja mikä parasta, happihyppelylle pääsee suoraan majoituksen ulko-ovelta.

Tahkon alueella on runsaasti erilaisia aktiviteetteja suppailusta mysteerihuoneohjelmaan. Leppoisaan kävelyyn tai tavoitteellisempaan urheiluun löytyy useita patikointi- ja maastopyöräreittejä. Upeita maisemia voi ihailla Tahkovuoren huipulta, jonne pääsee niin autolla, portaita pitkin kuin maisemahissilläkin.

Kaikkiin kesän aktiviteetteihin saa vuokratuksi välineet paikan päältä, joten uutta lajia pääsee kokeilemaan helposti. Haasta tänä kesänä itsesi ja tee jotain uutta. Jos taas kaipaat pientä hengähdystä ja rentoutumista, niin sekin on Tahkolla mahdollista. Tahkolla on kaikki eväät vaivattomaan lomaan, sillä myös kauppa- ja ravintolapalvelut ovat lähettyvilläsi. Tahko Spa Hotel haluaa olla kehittämässä Tahkolla aktiivisten ihmisten matkailupalveluita kesäkuussa 2020 valmistuvalla padel-kentällä.

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, Tahkovuori
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

 

 

tahko
Tahko Spa Hotel
Aktiviteetit

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva