Viihdy bikineissäsi

Viihdy

bikineissäsi

Teksti: Tarja Anunti Kuvat: Lady Royal
Istuva uima-asu on aina mukava pukea päälle. Se sopii käyttötarkoitukseensa, näyttää hyvältä ja kestää käytössä.

Kesän 2016 uima-asuvalikoima on rikas: rannalla nähdään monimuotoisia kuoseja ja yksityiskohtia. Bikineissä vaihtoehtoja kokokupista triangelilappubikiniin, hipsteristä maksimittaan ja kaikkea tältä välilä.  Yhdistävänä tekijänä on  hersyvä naisellisuus.

- On ilo huomata, että suomalaiset naiset ovat oppineet käyttämään värejä. On afrikkaa ja eläinkuoseja sekä kukkaa ja klassikkoraitaa, hymyilee Lady Royalin yrittäjä Leea Kuoppa

Ennen kuosin pohdintaa kannattaa miettiä puvun käyttötarkoitus. Kesäisen rantaelämän lisäksi uima-asu on tarpeen talven ulkomaanmatkoilla, kylpylälomilla ja uimahallikäytössä. 

 Suomalaiset naiset ovat oppineet käyttämään värejä.

Hyvän asun valintaan kannattaa Kuopan mukaan panostaa hieman aikaa ja rahaa, sillä se satsaus maksaa itsensä monin verroin takaisin käyttömukavuudessa ja -iässä.

- Uimapuvun sovitus ei ehkä ole maailman mukavinta puuhaa, mutta siihen kannattaa keskittyä. Hyvä myyjä osaa valita kanssasi mallin ja koon, joka sopii vartalollesi korostaen sen hyviä puolia. Niin puku on mukava laittaa päälle aina uudelleen ja siinä viihtyy.

MALLEISSA JA KUOSEISSA kannattaa kuunnella omaa makuja ja sovittaa myös niitä rohkeampia ratkaisuja. 

- Pukujen keksiliäät yksityiskohdat, leikkaukset ja kuosit on suunniteltu korostamaan vartalon hyviä puolia. Monesti asiakas yllättyy, miten hyvin jokin puku sopii hänen vartalolleen. Juju on siinä, että löytää omalle vartalotyypille ja koolle sopivan mallin. Asiantuntevan myyjän apuun on hyvä luottaa, korostaa Kuoppa. 

Sopivan uima-asun ABC

A. Käyttötarkoitus
On eri asia ostaa uima-asu vesijumppaan kuin rantalomalle. Kiinnitä huomiota materiaaliin, kiinnitysmenetelmiin ja antavuuteen tai peittävyyteen tarkoituksesta riippuen. 
B. Oma maku 
On tärkeää, että asu miellyttää omaa silmääsi. Joskus paras ratkaisu voi yllättää. Hae rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja. 
C. Sopiva koko 
Uuden uimapuvun pitää tuntua ostohetkellä napakalta ja tukevalta, koska käytössä asu antaa hieman myöten, mutta ei kutistu. Pyydä apua oikean koon valinnassa. 

Juju on siinä, että löytää omalle vartalotyypille ja koolle sopivan mallin.

LAADUKKAAN UIMA-ASUN tunnistaa oikeasta kokomitoituksesta, laadukkaista materiaaleista, kankaan paksuudesta, vuorauksesta ja hyvästä leikkauksesta sekä viimeistelystä.

 - Käyttöikää lisätään huoltamalla uima-asua oikein. Se pitää pestä miedolla pesuaineliuoksella käsin jokaisen käyttökerran jälkeen. Asu kuivatetaan ilmavassa paikassa suojassa liialliselta kuumuudelta.

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva