Vietä kesäpäivä eläinpuistossa

Vietä kesäpäivä
eläinpuistossa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Rauhalahden eläinpuisto
Nauti huolettomasta kesäpäivästä kivenheiton päässä kaupungista ja tapaa eläinystäviä.

Rauhalahden luonnonkauniiseen ja puistomaiseen ympäristöön avautuu tulevana juhannuksena eläinpuisto. Matkailukeskuksen ympäristöä asuttavat pian perinteiset kotieläimet, joita pääsevät tervehtimään kaikenikäiset.

Eläinpuiston tarhat on rakennettu niin, että eläimiä pääsee myös rapsuttelemaan. Sosiaaliset eläimet saavat nauttia ihmisten seurasta, mutta ne voivat halutessaan myös vetäytyä kauemmaksi omiin oloihinsa. Puistossa pääsee tapaamaan muun muassa aaseja, vuohia, minipossuja, villasikoja, kanoja, vasikoita ja ylämaankarjaa. Lisäksi puistossa voi nähdä myös jyrsijöitä, kissoja ja belgianjättikaneja. 

ELÄINTEN PARISSA voi hetken hengähtää ja nauttia kesäpäivästä. Puisto on oiva mahdollisuus tutustuttaa tenavat maaseudun eläimistöön tai järjestää senioreiden virkistysreissu rauhalliseen ympäristöön, sillä eläinpuisto sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päästä Kuopion torilta Rauhalahden matkailualueella. 

Alue tarjoaa erilaisia aktiviteetteja koko päiväksi. Eläinpuistossa vierailemisen yhteydessä voi käydä vaikkapa polskimassa viereisellä uimarannalla tai virkistäytymässä Matkailukeskuksen ravintolassa, josta saa purtavaa isoon ja pieneen nälkään. 

Pääsylippu puistoon kustantaa aikuisille 9 euroa ja lapsille 7 euroa. Ennakkoon ilmoittautuneelta, yli 15 hengen ryhmille liput maksavat vain 6 euroa kappaleelta. Eläinpuisto on avoinna kesäkauden ajan.

RAUHALAHDEN ELÄINPUISTO KY
Rauhankatu 3, Kuopio
puh. 050 532 7151, myynti@rauhalahdenelainpuisto.fi
facebook.com/rauhalahdenelainpuisto

Avoinna 
22.6.–26.8.2018 joka päivä klo 10–20

Rauhalahden eläinpuisto ky
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva