Vaihtoehtona kiireetön joulu

Vaihtoehtona
kiireetön joulu

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag arkisto
Joulu uusissa maisemissa, valmiin juhlaillallisen ääressä? Kyllä kiitos!

Yhä useammin joulua vietetään muualla kuin kotona. Varsinkin kylpylät ja hiihtokeskukset houkuttelevat juhlavieraita aktiviteettiensa sekä valmiiden joulupöytien luo. Kuopiolaisten on helppo siirtyä joulun viettoon esimerkiksi Tahkon viihdekeskuksen palveluiden ääreen. 

– Tahkolle hurauttaa Kuopion keskustasta vajaassa tunnissa, minkä jälkeen voi täysin keskittyä rentoutumiseen, sillä meillä kaikki on valmiina, kertoo Anna-Reeta Sauvola Tahko Spa Hotellista.

KYLPYLÄHOTELLIN JOULUSSA saa rauhoittua itsekseen, puolison kanssa tai oman seurueen parissa tai osallistua yhteisiin ohjelmiin. Täydellinen jouluaatto voi alkaa hitaalla heräämisellä tai aamureippailulla, minkä jälkeen on hyvä siirtyä nauttimaan joulupuuroa kello 13 upouuteen Ravintola Riemuun. Joulupuuro kustantaa 12 euroa henkilöltä.

Joulupuuron jälkeen hiljennytään kappelissa perinteiseen jouluhartauteen kello 14. Täydellisen aaton kruunaavat joulupäivällisen notkuvat herkkupöydät. Joulumenussa pääsee maistelemaan erilaisia jouluherkkuja kello 16 alkaen. Päivällinen maksaa 42 euroa aikuiselta ja 4–12-vuotiailta lapsilta 22 euroa.

– Kuudelta paikalla piipahtaa myös itse Joulupukki, joka jakaa lapsille pienen lahjan. Myös perheet voivat tuoda pukille jaettavaksi yhden lahjan per lapsi, vinkkaa Sauvola.

JOULUPÄIVÄNÄ JA tapaninpäivänä perheen juniorit pääsevät seikkailemaan SuperCorneriin. Joulupäivänä aktiviteettipuistossa voi osallistua perheaamuun sekä ennakkovarauksella perheen pienimmille tarkoitettuun tonttuseikkailuun. Tonttuseikkailu kestää noin puoli tuntia ja maksaa 25 euroa perheeltä. Tapaninpäivänä tarjolla on seikkailupäivä, jossa tehdään trapetsihyppyjä ja köysilaskeutumista.

Jouluaatto sattuu tänä vuonna sopivasti maanantaiksi, joten juhlaa edeltävät päivät voi viettää nauttien Tahkon tarjoamista aktiviteeteista. Mieleistä menoa löytyy varmasti koko perheelle, sillä alueella voi hiihtää, ratsastaa tai tehdä päiväretken rapsuttelemaan eläimiä Tahko Farmille. 

– Ulkona touhuamisen lisäksi itseään voi hemmotella kylpylän poreissa tai ihanissa kasvo- ja hemmotteluhoidoissa, kuvailee Sauvola.

Kylpylähotellin tasokkaat huoneistot tarjoavat kodinomaista majoittumista, sillä niistä löytyy kaikki tarvittava astiastoista pesukoneeseen. Lisäksi aktiivista lomailua helpottaa lukittava huoneistokohtainen liikuntavälinevarasto, jonne harrastusvälineet voi laittaa jemmaan. 

Tahko Spa Hotel
Keitaankatu 1, Tahkovuori
Puh. 0600 550 147 (0,8 €/min + pvm/mpm)
sales@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

 

KAUNEUSHOITOLA ORGANICA

Kauneushoitola Organica tarjoaa monipuolisesti erilaisia kauneus- ja hemmotteluhoitoja naisille ja miehille. Palveluista löytyy kasvohoitoja, -hierontoja sekä -kuorintoja. Jalka-, käsi- ja vartalohoidot rentouttavat sekä laukaisevat stressiä.

Hoidoissa käytetään luonnonmukaista hoitosarjaa ilman haitallisia säilöntäaineita, väriaineita, keinotekoisia hajusteita tai allergeenejä. Joulun alla lahjakortti hemmotteluun on oiva lahjaidea.

 

Kauneushoitola Organica 
p. 0600 550 148 (0,8 €/min+pvm/mpm)
info@tahkospa.fi
www.kauneushoitolaorganica.fi

Avoinna:

 • 7.–21.12. klo 10–20
 • 22.12. klo 10–18
 • 25.–29.12. klo 10–20
 • 30.12. klo 10–16
 • 31.12. klo 10–16

SUPERCORNER TAHKOLLA TAPAHTUU

SuperCornerin talvessa on paljon uusia päivätapahtumia. Cornerspeleissä kasataan joukkueita kisaamaan erilaissa peleissä ja yllätyslajeissa. Seikkailupäivässä hyödynnetään köysiseikkailun elementtejä muun muassa laskeutumalla ja kiipeämällä köyttä pitkin kattoon.

Perjantain Sparkle-illoissa on rentoa illanviettoa värivalojen, musiikin ja kasvomaalausten parissa. Joulun aikaan alle kouluikäisille suunnatuissa Tonttuseikkailuissa lapset pääsevät auttamaan tonttua pulmassaan.

 

SuperCorner Tahko
p. 045 104 3160
info.tahko@supercorner.fi
www.superpark.fi

Avoinna:

 • 22.12. klo 12–19 (perheaamu ja tonttuseikkailu klo 10–12)
 • 23.12. klo 11–19
 • 24.12. klo 10–15
 • 25.12. klo 12–19 (perheaamu ja tonttuseikkailu klo 10–12)
 • 26.12.–6.1. päivittäin klo 11–19

TAHKO GYM

Tahko Gym tartuttaa sinuun liikunnan iloa, joka jää treenin jälkeen kuplimaan hymynä suunpieliin. Ryhmäliikunnat, monipuolinen kuntosali sekä toiminnallisen harjoittelun sali levittävät hyvää fiilistä, ilon pisara kerrallaan.

Joulunajan ohjatut tunnit:

Kehonhuolto

 • ke 26.12. klo 18–19
 • to 27.12. klo 18–19
 • la 29.12. klo 18–19

Ohjattu kuntosali

 • to 27.12. klo 10–11

Tahko Gym
Tahko Span vastaanotto p. 0600 550 148
www.tahkospa.fi/fi/palvelut/kuntosali

Tahko Spa Hotel
joulu
kylpylähotelli
hiihtokeskukset
#tahko

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva