Uusi saunatila Kuopioon

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Ympärivuotinen sauna Kallaveden rannalla tarjoaa puitteet monenlaisiin tapahtumiin.

Kesällä 2018 valmistui Matkailukeskus Rauhalahteen uusi upea saunatila. Kuopiossa vuokrattava ympärivuotinen rantasauna vain muutaman kilometrin päässä keskustasta on vielä harvinaisuus. 

Kallavesi-nimeä kantava sauna on rakennettu järven rantaan Rauhalahden monipuolisten palveluiden keskelle. Saunomaan ja oleskelutilaan mahtuu mukavasti 8–10 henkilöä. Oleskelutilasta löytyy myös keittiö, 15 hengen astiasto ja suuri jääkaappi omia ruokia ja juomia varten. 

Pihalla on 160 neliömetrin terassi, joten sinne mahtuu isompikin porukka viettämään aikaa. Tasokkaassa pergola-tyylisessä ulkokeittiössä on muun muassa huippulaadukas kaasugrilli ja muurikka-kesäkeittiö. Kesäaikaan matkailukeskuksen ravintolasta voi tilata itselleen makoisan saunamenun, mikäli itse haluaa keskittyä nauttimaan illasta.

Terassilta löytyy markkinoiden paras ulkoporeamme 9 hengelle, ja siihen saa bluetooth-tekniikan avulla lempimusiikin soimaan. Myös sisällä on koko rakennuksen kattava bluetooth-kaiutinjärjestelmä sekä kaksi televisiota, joista toinen on saunassa. Näin musiikki- tai lätkämatsielämys jatkuu keskeytyksettä myös löylyjen lomassa.

Rauhallinen sijainti ja upeat maisemat tekevät saunasta elämyksellisen kohteen niin perhejuhliin, polttareihin, kaveriporukan illanistujaisiin kuin yrityksien kokous- ja virkistyskäyttöön.

Kesällä rannasta voi pulahtaa uimaan ja talvella avantoon. Saunan vuokraushinnat alkavat 300 eurosta, ja sitä vuokrataan kuuden tunnin vuoroissa joko päiväksi tai illaksi. Hintaan sisältyvät pyyhkeet ja noin 25 -hengen nuottakota tulipaikkoineen ja polttopuineen. 

Kallavesi-sauna
Matkailukeskus Rauhalahti, Rauhankatu 3, Kuopio
Puh. 017 473 000, sales@visitrauhalahti.fi
www.visitrauhalahti.fi

Kallavesi-sauna
matkailukeskus
rauhalahti
kokoustila
#bisnes

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva