Tuhansien tapahtumien talo

Tuhansien

tapahtumien talo

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Ammattitaito, sydämellinen palvelu ja savolainen vieraanvaraisuus tekevät täydellisen tapahtuman. Susanna Puputti, Veijo Suhonen ja Kirsi Koponen toteuttavat jokaisen vieraan toiveet.

Designer Jaana Ekmanin kädenjälki näkyy ja tuntuu heti, kun astuu sisään Original Sokos Hotel Puijonsarven tunnelmalliseen aulaan. Ekman on luonut hotellille pohjoisen rouheaa ja maanläheistä tunnelmaa jo useaan otteeseen. 

Hänen käsialaansa ovat aulabaarin lisäksi Kuopion kattojen yllä oleva saunamaailma ja kuntosali, Puikkari Conferencen kokoustilat sekä viime keväänä upean muodonmuutoksen saaneet sviitit. Elokuussa Ekmanin suunnittelemien tilojen joukkoon liittyi uusi upea Ehta-ravintola. 

– Kaikissa muodonmuutoksissa on haluttu kunnioittaa hotellin historiaa ja tarinoita. Myös ravintolassa on samaa uniikkia kosketeltavuutta: rouheita pintoja, vihreitä seiniä, rottinkia ja maanläheistä tunnelmaa, kuvailee hotellin tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori Kirsi Koponen

UUDEN ILMEEN myötä myös ravintolan ruoka- ja juomalistat ovat uudistuneet. Mukana ovat edelleen suositut burgerit, mutta uutuutena listalla on napolilaisia pitsoja. Myös vegaaniset vieraat on huomioitu entistä paremmin.

– Menusta löytyy esimerkiksi suosittu Beyond Burger, vinkkaa hotellin tuore ravintolapäällikkö Susanna Puputti. Savosta kotoisin oleva Puputti teki elokuun alussa paluumuuton entiseen kotikaupunkiinsa. Puputti kertoo aikanaan asuneensa Kuopiossa yhdeksän vuotta, joten nyt oli hieno hetki palata. Hänen aikeissaan on kehittää toimintaa vielä lisää ja esimerkiksi katsoa mihin Puikkarin timanttisali vielä taipuu.

– Mahtavaa päästä takaisin Kuopioon. Hotellin sydämelliseen työporukkaan solahtaa helposti mukaan ja toivon, että sama fiilis näkyy myös kaikille vieraillemme. Täällä toiveet toteutuvat, hymyilee Puputti. 

TUHANSIEN TAPAHTUMIEN talossa toiveet todella toteutuvat. Yksi Puikkarin loistavien tapahtumien ja tunnelmien luojista on Veijo Suhonen, ja hän saa jatkuvasti vierailta kiitosta sydämellisestä vastaanotosta. Suhosen lämmin persoona on oleellinen osa myös syyskauden ainutlaatuisten tapahtumien tunnelmaa.

– Syksyn ehdottomia menovinkkejä timanttisen Puikkarin ja Ehta Burger -pikkujoulujen lisäksi ovat esimerkiksi 19.10. Jorma Uotisen ainutlaatuinen konsertti Parisiin taivaan alla tai Kuopio Burlesquen New Year Gaala uutenavuotena. Upealla esityksellä ja kolmen ruokalajin illallisella on hyvä ottaa uusi vuosikymmen vastaan, vinkkaa Koponen.

Erilaiset tapahtumat, kokoukset ja juhlat mahdollistavat Puikkari Conferencen monimuotoiset ja tyylikkäät tilat. Esimerkiksi Puikkarin timanttitaivaan alla voi järjestää 200 hengen istuvan illallisen tai jopa tuhannen vieraan minimessut. Rennommat tilaisuudet onnistuvat ihanassa Renkussa tai pirteässä Koivulassa. Tilojen korituoleissa voi aivoriiheillä vaikka avojaloin ja antaa ajatusten lentää.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, Kuopio
Puh. 010 762 9500
www.sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Puikkari
kokous
Ehta
Beyond
burger
Hampurilainen

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva