Tarinat

Asuntokaupassa

TEKSTI nmt/heta jyrälä KUVA skv kinteistönvälitys
Kotien tarinat ovat hurmanneet jo useita asunnon ostajia, jotka ovat kiinnostuneita kohteen aiemmasta elämästä. Tarinat siivittävät nopeampaan asuntokauppaan.

Idea palvelusta perustuu ihmisten luontaiseen haluun kuulla muiden kokemuksia. Kun ostajalle tulee asunnosta oikeanlainen tunne, ostopäätös on helpompi tehdä. Tarina sisältää usein näkemyksiä ja kokemuksia kodin lisäksi myös muusta asuinympäristöstä. Koti on enemmän kuin pelkkä neliömäärä.

- Tarinalliset kohteet ovat hurjasti muita katsotumpia ja niiden myyntiajat ovat selvästi lyhyempiä, iloitsee SKV Kiinteistövälityksen myyntijohtaja, LKV Irja Savolainen.

TARINASSA VASTATAAN niihin kysymyksiin, joista asunnon ostaja ja myyjä tavatessaan keskustelisivat keskenään. Myyjä pääsee kertomaan mihin asuntoa ostaessaan aikoinaan ihastui ja miten paikka on muuttunut siinä asuessa.
Kodin Tarinan konsepti syntyi asiakastutkimuksen pohjalta, josta huomattiin asunnon myyjän ja ostajan välisen kohtaamisen puuttuvan. Palvelu tarjoaa laajemman ja aidomman lähestymistavan asunnon myyntiin. Persoonallinen kertomus täydentää hyvin faktapainotteisempaa myyntitekstiä.

- Tekstin lisäksi tarinankerronnassa on hyödynnetty myös kuvaa ja videota. Pääasia on, että kodin tunnelma ja henki välittyvät, summaa Savolainen. 

 

SKV KIINTEISTÖVÄLITYS
koti
asunto

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva