Tapahtumatila
joka lähtöön

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Kopterlens
Hotelli IsoValkeisen uusittu LampiSali taipuu kokoustilasta juhlasaliksi tai tanssisalista teatteriksi.

Uudistettu LampiSali hotelli IsoValkeisella on tapahtumajärjestäjän unelmapaikka. Suuri sali vetää enimmillään 420 henkilöä, ja sen tasalattiaa voidaan muokata napista painamalla puoliauditorioksi tai täysjyrkäksi auditorioksi. Kaikkiaan hotellin 12 kokoustilaan mahtuu 1 000 vierasta. 

– Olemme kokeneita suurten ihmisjoukkojen kestitsemisessä. Kun kaikki tapahtuu saman katon alla, ei aikaa kulu siirtymiseen. Esimerkiksi 400 hengen lounas tai kahvitus onnistuu kolmessa vartissa, tuumii hotelliyrittäjä Mika Moisander.

TÄYSREMONTIN MYÖTÄ hotellin juhlasalissa uusittiin muun muassa lattia- ja seinäpinnat sekä valaistus. Asiakkaille näkyvin ja tärkein muutos tapahtui hyvin varustellussa kokoustekniikassa. 

– Saliin asennettiin uusi päänäyttökangas ja kaksi suurta sivukangasta. Kuva heijastetaan kankaille uusinta tekniikkaa olevilla led-laserprojektoreilla. Lisäksi salin katossa on kamera, jolla esitykset saadaan taltioitua. Kamerakuva voidaan jakaa esityksen aikana eri kankaille, kuvailee Moisander. 

Modernin kokoustekniikan myötä seminaarit ja muut tapahtumat on helppo tallentaa tai suoratoistaa verkon välityksellä kotisohvalle. Kokousten lisäksi hotellilla järjestetään kaikenlaisia tilaisuuksia, kuten tyky-päiviä, ohjelmallisia tilaisuuksia tai perhejuhlia. 

– Kauttamme hoituvat kaikki tapahtuman järjestämisen vaiheet ja voimme auttaa myös oheisohjelman suunnittelussa. Olemme kaikessa asiakkaan tukena, kertoo Moisander.

Hotelli IsoValkeinen
Majaniementie 2, Kuopio
Myynti 017 539 6501, sales@isovalkeinen.com
www.isovalkeinen.com

isovalkeinen
lampisali
mika moisander
Hotelli
kokous
seminaari
auditorio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva