Tahko:
Joulumuistio 2018

Teksti Digimag/Anne Kettunen Kuva Kuopio-Tahko markkinointi
Joulua ja uuttavuotta voi viettää lupsakkaasti Tahkolla talviaktiviteettien ja tapahtumien merkeissä. Hotellien asiakkaana pääset nauttimaan täysin rinnoin tapahtumista, joten tiedustele vapaita paikkoja.

JOULUISIA TAPAHTUMIA

Lapsiperheille löytyy mukavaa tekemistä, sillä Tahko Farmi ja SuperCorner Tahko ovat avoinna myös joulunaikaan. Mukavaa puuhaa järjestetään lapsille la 22.12. Perheaamun ja Tonttuseikkailun parissa SuperCorner Tahkossa. Erilaisia pelejä ja kisailuja järjestetään koko perheelle Jouluspelien merkeissä su 23.12. SuperCorner Tahkossa.

Ravintola Tirolissa pääsee saunaan ja paljuun 22.12. klo 15 alkaen.

Aikuiseen makuun bingoillaan Kinkkubingossa la 22.12. klo 21 Kunkun baarissa.

Kauneimpia joululauluja lauletaan Ravintola Tirolissa su 23.12. klo 18.

 

JOULUAATTO MA 24.12.

Jouluista ohjelmaa tarjoillaan kuusen koristeluineen ja joulupuuroineen Break Sokos Hotel Tahkossa klo 12 alkaen. Jouluateria aloitetaan klo 16. Joulupukki vierailee Hotel Tahkolla Hillsiden yläkerrassa klo 18.  Joulua vietetään viihtyisästi myös Tahko Span Ravintola Riemussa klo 13 joulupuuron ja klo 16 Joulupäivällisen merkeissä. Ravintola Kaislassa on tarjolla Jouluaaton juhlabuffet klo 14.30 alkaen. Joulupukki saapuu Kaislaan klo 16.

Jouluaaton illallista nautitaan Ravintola El Montessa klo 16 alkaen. Jokke´s Stubessa on katettuna Siiri-äidin perinteinen joulupöytä klo 16 alkaen. Golden Resortista löytyy Joulubuffet klo 16 ja Ravintola Tirolista joulupuuroa klo 11.

 

JOULUPÄIVÄ TI 25.12.

Aamusella pääsee joulukirkkoon Break Sokos Hotel Tahkolta. Iltapäivällä on hotellilla vuorostaan Onni Oravan ohjelmaa ja iltasella on tarjolla illallisbuffet.

Joulupäivänä tanssitaan humppaa Ravintola Tirolissa klo 15 ja biletetään Kunkun baarissa klo 24.00.

Tahkon Kauneimmat joululaulut järjestetään Tahko Spa Hotelissa klo 18. 

Lapset pääsevät touhuamaan Perheaamussa ja Tonttuseikkailussa SuperCorner Tahkossa.

 

TAPANINPÄIVÄ KE 26.12.

Tapaninpäivän lounasbuffet tarjoillaan Ravintola Kaislassa klo 12 alkaen. Lapset voivat sulatella herkkuja Seikkailupäivässä SuperCorner Tahkossa. Koko perheen taikanäytös Tuhat ja yksi ihmettä esitetään osoitteessa Lusperinkuja 11. klo 17.

 

VÄLIPÄIVIEN OHJELMAA

Adi L Hasla esiintyy pe 28.12. ja Aste räppää la 29.12. Kunkussa. Neljän Suora & Dj Probaker viihdyttää la 29.12. Ravintola Piazzassa. Gasellit & Dj Probaker on vuorostaan su 30.12. Piazzassa ja Jukka Poika Kunkku Baarissa.

 

UUDENVUODEN VIETTOA TAHKOLLA

Instaglamour & Dj Probaker saa juhlatuulelle Ravintola Piazzassa ja Teflon Brothers Kunkussa. Uusi vuosi vaihtuu mukavasti monipuolisen Lakefordin ja Tahko Toursin uuden vuoden ohjelman siivittämänä Tahko Toursissa.  SuperCorner Tahko järjestää 7–14-vuotiaille klo 18 Superyön uudenvuoden vaihtumisen kunniaksi.

Katso myös Kuopion menovinkit ja poikkeusaukioloajat >

 

Info
tahko
joulumuistio
joulu 2018

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva