Syksyn vapailla suunnataan lähilomalle

Syksyn vapailla 

suunnataan

lähilomalle

Kaupallinen yhteistyö, teksti: Digimag/Marlene Sanoukian, kuvat: Metsäkartano
Metsäkartanolla on tilaa hengittää. Tekemistä alueella riittää kaikenikäisille.

Rautavaaralla erämaajärven rannalla, vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta sijaitsevassa Metsäkartanon nuoriso- ja luontomatkailukeskuksessa luonto on aidosti läsnä.

Mari Kokolahti Metsäkartanolta kertoo, että alueelta löytyy tekemistä kaikenikäisille. Myös perheen nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita mukaan. Metsäkartanoa ympäröivä järviluonto tarjoaa helposti saavutettavat ja upeat puitteet sekä rauhoittumiselle että monipuoliselle tekemiselle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. >>

Patikoinnista pitäville on tarjolla monentasoisia reittejä sekä lähellä että pienen matkan päässä. Pyöräillä voi joko maastossa tai pumptrack-radalla. Ihan Metsäkartanon pihapiirissä voi harrastaa metsäparkouria, frisbeegolfia tai vaikkapa erikoispihapeliä, hyrlinkiä, ja järvellä pääsee melomaan tai kalastamaan. Päivän päätteeksi kannattaa suunnata rentoutumaan hiekkarannalle ja lopuksi nauttimaan löylyistä saunan lauteille.

Lomalaiset majoittuvat mukavimmin täysin varustelluissa lomahuoneistoissa, joista on mukava suunnata päivän touhuihin. Isommillekin porukoille on hyviä vaihtoehtoja. Tarjolla on myös erähotellihuoneita, joista löytyy myös perheille kivoja vaihtoehtoja. 

– Syyskauden lomille ja metsästyskaudelle on tulossa pian hyviä majoitustarjouksia, joten kannattaa seurata meidän somea ja nettisivujamme, vinkkaa Kokolahti. 

Syyslomaviikolle olemme suunnittelemassa myös viikko-ohjelmaa, joka sisältää lajikokeiluja. Meiltä saa myös parhaat vinkit omatoimiohjelmiin ja luontoretkeilyyn.

Nuorisokeskus Metsäkartano
Metsäkartanontie 700, Rautavaara
Puh. 040 839 6350, 
info@metsakartano.com
www.metsakartano.com

nuorisokeskus metsäkartano
rautavaara
lähimatkailu
loma
syksy
syys
metsästyskausi

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva