Suuntaa Tahkolle pelaamaan padelia

Suuntaa Tahkolle pelaamaan suosittua padelia

Kaupallinen yhteistyö, teksti Digimag/Heta Jyrälä, kuva Shuttertosck
Tahko tarjoaa koko perheelle innostavia aktiviteetteja perinteisestä golfista suosittuun padeliin.
Aika grillata ja chillata

Pihapelien jälkeen on aika tankata ja siirtyä pizzan, burgerin sekä huurteisten juomien ääreen. Ravintola Riemu avasi tälle kesälle upouuden GRILL & CHILL -terassin. Ulkoilmasta ja auringosta nauttien herkkuannokset maistuvat entistäkin paremmalle.

Terassilla tarjoillaan heinäkuun ajan grilliherkkuja, kylmiä juomia sekä livemusiikkia lauantaisin trubaduurin saapuessa viihdyttämään kesäkansaa. 

Terassi on avoinna juhannuksesta alkaen heinäkuun loppuun saakka, keskiviikosta lauantaihin kello 15–20, säävaraus huomioiden.

Padel on yksi maailman nopeimmin suosiotaan kasvattavista mailapeleistä. Lajin esikuvina toimivat nopeatempoinen squash ja tennis. Padelia pelataan kaksin tai nelinpelinä, joten se on esikuviaan sosiaalisempi. Lajin sanotaankin yhdistävän kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden ainutlaatuisella tavalla.

Pelimahdollisuutta on toivottu myös Tahkolle, joten viihdekeskus Tahko Spa Hotel vastasi kysyntään avaamalla kesäkuussa upouuden ulkokentän päärakennuksensa länsipuolelle. Kenttä on luonnollinen jatkumo aktiivisten ihmisten suosimalle lomakohteelle ja täydentää muutenkin kattavaa aktiviteettitarjontaa mainiosti.

Viihdekeskuksesta löytyy myös tenniskenttä, ja tennis onkin kesälajien klassikko. Lisäksi lomailijat pääsevät keilaamaan, treenaamaan kuntosalille tai pulahtamaan kylpylän altaisiin. Hyppyjen, pomppujen ja pelien riemua löytyy myös sisäaktiviteettipuisto SuperCornerista, jossa hauskaa voi pitää koko perhe.

Kokonaisuutta täydentää hienosti päärakennuksen itäpuolella sijaitseva Tahkon lähiliikuntapuisto, josta mukavaa koko perheen tekemistä löytyy kahdeksan hehtaarin alueelta. 
Tahkon aluetta voi myös lähteä tutkimaan vaikkapa vuokraamalla vastaanotosta maastopyörän, jolla mäkinen maasto taittuu helposti. Pyöräillä voi esimerkiksi Tahkovuoren huipulle, josta avautuvat upeat maisemat. 13 metriä korkeasta näköalatornista näkee vielä vähän kauemmas – yli upean järvimaiseman saarineen. 

Pyörät eivät sovellu perheen junioreille, mutta huipulle pääsee helposti esimerkiksi maisemahissin kyydissä. Matkalla voi ihastella upeita maisemia myös maankamaralta käsin patikoimalla ylös kävelyreittejä tai Suomen pisimpiä portaita pitkin. Ja pääseepä sinne autollakin. Tahko tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta myös lyhyemmillä vapailla, sillä alueen ytimeen hurauttaa Kuopiosta kolmessa vartissa.

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

 

kuopio
tahko
Kuopiotahko
padel
Tahko Spa

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva