Sporttiväen kauppaa johdetaan ilolla

Sporttiväen kauppaa

johdetaan ilolla

Kuopion Intersportissa kävijä kohtaa pikkuisen tavallista paremman palvelun ja tyytyväiset työntekijät. Hyvän tuulen salaisuus on tietoisesti valittu johtamistapa, jossa on sopivasti vapautta ja vastuuta.

Kuopion Intersportin yrittäjät Jukka ja Pia Kankkunen ovat löytäneet tekemiseensä omintakeisen rennon otteen, joka näkyy asiakkaille iloisena palveluna. Vuodesta 2001 saakka yrittäjinä toimineet Kankkuset jatkoivat vuonna 1976 perustetun Tintti-Sportin liiketoimintaa. 

Yrittäminen on välillä totistakin työtä ja Kankkusetkin ovat kohdanneet uransa aikana yhtä ja toista. Hymy ei ole hyytynyt, vaan se uskotaan edelleen reseptiksi menestykseen. 

- Kauppiaan työssä sanonta ”jokainen päivä on erilainen” lienee jonkinlainen fraasi, mutta se on totta, naurahtaa Pia. 

Kankkuset ovat panostaneet hyvään johtamiseen ja pitkiin työsuhteisiin. Henkilökunta on urheilullista ja asialleen omistautunutta. 

- Monet meidän työntekijöistämme ovat olleet talossa useita vuosia, kertoo Jukka. 

- Tätä hommaa tehdään yhdessä. Johdamme ennemmin kysymällä kuin käskemällä, korostaa Pia.  

Verkkokaupan kasvun myötä Intersportissa erityisesti huomioitu asiakaspalvelu on kysytty ja tervetullut lisä ostokokemukseen. 

- Urheilutuotteiden verkkomyynti ei ole kasvanut samassa suhteessa kuin monien muiden tuoteryhmien. Syy siihen lienee yksinkertainen: urheiluvaatteiden ja -tarvikkeiden on todella oltava istuvia ja sopivia, jotta ne palvelevat harrastusta. Siksi ne sovitetaan mieluummin paikan päällä ostohetkellä, sanoo Jukka.  

Sopivan koon lisäksi Intersportin ammattitaitoiset myyjät osaavat kartoittaa asiakkaan harrastuksen tasoon ja tyyliin sopivan varustuksen. On eri asia valita lenkkivarustusta maratoonarille kuin harvakseltaan hölkkäävälle kävelyn harrastajalle. 

- Meillä on etuna kansainvälisen urheiluketjun laaja valikoima ja laadukkaat merkkituotteet sekä ajantasainen tuntemus lajien uusimmista tuulista, mutta samalla ehdoton paikallisuus. 

Intersport-ketjun myymälöissä valikoima noin 70% yhtenäinen ja loppu on myymäläkohtaista. 

- Panostamme laatumerkkeihin ja kestäviin tuotteisiin. Toki seuraamme aikaamme ja nappaamme kiinni joitakin tähdelentoja. Yksi niistä on jäänyt erityisesti mieleen: piikkimatto, jota möimme erään joulun korvalla 1000 kappaletta päivässä.

Kuopion liikkeessä panostetaan erityisesti seuratoimintaan. Erikoisvalikoimiin kuuluvat alppilajit, jalkapallo ja hiihto. Liikkeestä löytyvät edistykselliset monot, footbalance-pohjalliset ja Fischer Trading Center.

- Suomessa vuodenaikojen vaihtelu tuo kiinnostavan lisän urheilutuotekauppaan.

Intersport Kuopio 
Haapaniemenkatu 32, 70110 Kuopio, 
p. 017 2896100
Avoinna: ma-pe 10-19, la 10-16
www.intersport.fi/fi/kauppa/kuopio/

Lisäksi Intersportissa palvelee Tanja Häkkinen, joka oli jutun teon aikaan lomalla.

Intersport
kuopio
Kuopion keskiössä torin laidalla palvelevan Intersportin monipuolinen valikoima rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä ketjun omista merkkituotteista. Yli kahdentuhannen neliön myymälässä on laaja valikoima ja vahva asiantuntemus urheilun eri tuoteryhmissä. Intersport on urheilukauppa, joka tarjoaa asiakkaalle alan parhaan palvelun....
Yhteystiedot: Haapaniemenkatu 32
Kuopio
70110
172896100
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - Pe: 10:00-19:00
La: 10:00-16:00
Su: Suljettu

Tutustu myös näihin yrityksiin

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva