Ruuastaan juhla muistetaan

Ruuastaan 
juhla muistetaan

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva VS Ravintolat
Olisipa oma kokki, tarjoilija ja tiskaaja!

Perhejuhlissa tai ystäväporukan syntymäpäivillä herkullista ruokaa rakastaville vieraille haluaa tarjota vain parasta. Ratkaisuna on tilata kokki kotiin kokkaamaan – isäntäväki voi vaihtaa vapaalle, koko seurue nauttia taatusti laadukkaasta ruuasta ja keittiö on putipuhdas kokin lähdettyä.

Ikimuistoisimmat tapahtumat muistetaan yleensä myös ruuastaan, sillä juhlat rakentuvat vahvasti tarjoilujen ympärille. Ruuasta ja kokkaamisesta voi tehdä myös ohjelmanumeron, kun ruoka valmistuu ammattilaisen käsissä juhlavieraiden silmien edessä.

– Joskus esimerkiksi synttärisankari pääsee mukaan oppimaan ja kokkaamaan ammattilaisen ohjauksessa, kertoo VS Ravintoloiden Aki Hiltunen.

AMMATTILAISTEN KÄSISSÄ juhlanjärjestäjän tarpeet ja toiveet muuttuvat näppärästi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja jalostuvat herkullisiksi menuiksi. Hiltunen kertoo, että vuosien saatossa hän ollut mukana järjestämässä monenlaisia tapahtumia yritystapahtumista erilaisiin teemajuhliin.

– Yksi mahtava muisto on ”Hullu hatuntekijä” -teemasta, jossa tarjolla oli muun muassa violetteja peruna-sienimuffinsseja, Hiltunen muistelee.

YRITYKSEN KAUTTA järjestyvät maistuvat elämykset kaikkiin ruokavalioihin, sillä sen pääosaamista on tuottaa cateringpalveluita erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Yrityksen kautta voi varata myös Tiukanlinnan kokous- ja juhlatiloja. Upea Tiukanlinna koostuu kahdesta erillisestä tilasta, jotka voi vuokrata käyttöön yhdessä tai erikseen. Yläkerrassa on 50 hengen juhlahuoneisto ja alakerrassa 10–15 hengen tilaisuuksiin sopivat sauna ja kabinetti. 

VS ravintolat
Puh. 044 744 1402
catering@vsravintolat.fi
www.vsravintolat.fi

digimag
juhlat
tapahtumat
VS Ravintolat
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva