Rennosti kesäiltaan

Teksti: Tarja Anunti Kuvat: Carlson
Kesä on täynnä iloisia iltamenoja, joista osa on virallisempia osa epävirallisempia. Moni miettii mikä on sopiva asukokonaisuus vaikkapa työpaikan tai kollegojen kutsuvierastilaisuuteen.

- Viinijuhlille ja muihin kesätapahtumiin tulee pukeutua tyylikkäästi siististi, mutta kuitenkin rennosti. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja kysyä myyjiltä vinkkejä, neuvoo Veli-Pekka Kiukkonen Carlsonin muodin osastolta.

Varsinainen juhlapukeutuminen ei Kiukkosen mukaan ole välttämätöntä, ellei kutsun ja tilaisuuden luonne ole erityisen juhlava ja muodollinen.

Tilaisuuden paikka vaikuttaa pukeutumiseen: ollaanko taivasalla, katetussa tilassa vai sisällä. Sääennustetta on myös hyvä vilkaista. Kengät on syytä valita paikan mukaan.

- Tapahtumaan, jossa ollaan paljon seisaallaan, ihanteellinen valinta on paksupohjaisempi kenkä, jolla on mukava olla. Hienoa vaihtoehtoja löytyy nykyään myös terveyssandaalien puolelta, joissa on panostettu viime vuosina muodikkaisiin vaihtoehtoihin ja koristeellisuuteen. Tennarit ja ballerinat sopivat myös hyvin rentojen tapahtumien asuihin

NAISTEN PUKEUTUMISESSA pinnalla ovat Kiukkosen mukaan nyt rennot kotelomekot ja kukkakuosiset kellohelmat.

- Kotelomekko on todella helppo laittaa päälle. Ei tarvitse miettiä erikseen ylä- ja alaosia. Siihen voi yhdistää esimerkiksi sandaalit ja clutch-laukun – eli kirjekuorilaukun. Kokonaisuus on valmis!

Myö housut ja hame sekä siihen sopiva yläosa on aina hyvä vaihtoehto kesäiltojen rientoihin. Tänä kesänä nähdään erityisesti kukikkaita kuoseja – myös housuissa sekä tummansinistä ja punaisen sävyjä pinkistä aina oranssiin ja lohenpunaiseen. 

 

MIESTEN KESÄVAATTEISSA pinnalla ovat rennot farkut tai puuvillahousut ja niihin sopivat kauluspaidat.

- Suosittua on esimerkiksi yhdistää farkut tyylikkääseen valkoiseen kauluspaitaan, jossa on yksityiskohtana värilliset napit tai värillinen kauluksen sisäreuna. Tuon väripilkun mukaan voi sitten yhdistellä kenkää ja vyötä, vinkkaa Kiukkonen.

Puuvillahousut ovat nyt värikkäitä. Suosittuja ovat keltaiset, punaiset ja siniset housut, joihin yhdistetään vaalea kauluspaita sinisen tai valkoisen sävyissä.

- Viileämmillä keleillä asuun voi yhdistää blazerin tai siistin neuleen. Blazer on aina tyylikäs, muttei kuitenkaan liian juhlava valinta!

SADEKELILLÄ TYYLI pysyy yllä, kun mukaan pakkaa pieneen tilaan sopiva sadeasun tai –viitan. Tyylikkäitä vaihtoehtoja riittää Kiukkosen mukaan Carlsonin mallistossa niin naisille kuin miehillekin useissa väreissä ja kuoseissa. Hyvä vaihtoehto on myös kertakäyttöinen sadetakki.

- Piristävä näky kesätapahtumassa ovat värikkäät kumpparit, hymyilee Kiukkonen. 

Kuopion tavaratalo sijaitsee aivan ydinkeskustassa, torin laidalla. Upeasta, vuonna 2012 uusitusta kiinteistöstä löytyvät naisten ja miesten vaatteet sekä jalkineet, Z.I.P., Lasten Maailma (lasten vaatteet, jalkineet, lelu ja lastentarvike) sekä kosmetiikkaosasto, jonka yhteydessä toimii monipuolisia kauneushoitoja tarjoava Carlsonin Day Beauty -...
Yhteystiedot: Kauppakatu 36 / Haapaniemenkatu 22
Kuopio
70110
207427040
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - Pe: 9:00-20:00
La: 9:00-17:00
Su: Suljettu

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva