Pehkusta on 
moneksi

Teksti Digimag/Sirpa Korhonen Kuvat Pehkubaari
Hulppeat näkymät tarjoavassa Tahkon Pehkubaarissa valmistaudutaan jo syksyn ja talven juhliin sekä pikkujoulukauteen.

Monelle Pehkubaari on tuttu After Ski -meiningistä, mutta paikka on paljon muutakin. Ruokaravintolan tarjonta, fondue-illalliset, rauhallinen tunnelma ja viihtyisät tilat tarjoavat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.

– Pehku palvelee ympäri vuoden, ja nyt syksyyn käännyttäessä olemme auki tilauksesta. Oktoberfest järjestetään 28.9., ja heti sen jälkeen meillä on varattu syksyn ensimmäiset pikkujoulut jo lokakuun puoleenväliin. Pikkujouluissa on tarjolla perinteinen joulupöytä, kertoo Pehkun toimitusjohtaja Jaana Sahlman.

PEHKUSTA LÖYTYVÄT kokous- ja juhlatilat erilaisiin tilaisuuksiin. Lisäksi ohjelmia ja aktiveetteja on tarjolla lähellä ja mitä erilaisimmin vaihtoehdoin esimerkiksi tyhy-päivien lomaan. Suosittuja aktiviteetteja ovat olleet muun muassa sähköpyöräily Tahkon luonnonsuojelualueen kauniiden maisemien kautta Pehkuun.

– Se on savolainen saunalenkki; Pehkuun voi tulla metsiä pitkin, syödä ja saunoa meillä ja sitten vaikka portaita pitkin takaisin, Sahlman naurahtaa.

Mikäli kuntoilu Tahkon huipulle ei innosta, pääsee Pehkuun myös autolla kaikkina vuodenaikoina. Autotie kulkee Tahkovuoren takaa, Varpaisjärventietä pitkin, josta Pehkuntie poikkeaa vuoren huipulle.

Tahkon laskettelurinteen reunaan ja aivan Pehkubaarin läheisyyteen valmistuu paraikaa näköalatorni, jonka huipulta avautuvat upeat näkymät pohjoissavolaiseen maisemaan.

– Näköalatornin avajaiset ovat 12.10. Mukana tornia rakentamassa ovat Tahkon kyläyhdistys, Kuopion kaupunki ja Tahkon rinteet, Sahlman lisää. 

Pehku
Pehkuntie 457, Tahkovuori
Puh. 044 048 1488
pehku@tahko.com
www.pehku.fi

Pehku
Pehkubaari
After Ski

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva