Muumit valtaavat

Carlsonin

Teksti: Tarja Anunti Kuvat: Meri Tuomainen
Muumi-ilmiö on voimissaan kotosuomessa ja maailmalla. Klassikkosatu sekä sen ympärille kietoutuva tarinoiden ja tavaroiden maailma koukuttavat vauvasta vaariin.

Muumi-tarina kiehtoo yhtä lailla aikuisia kuin lapsiakin. Siihen liittyvät tuotteet ovat olleet pinnalla vuosikymmeniä. Menestyksen salaisuus on se, että tuotemaailmasta tehdään kaiken aikaa onnistuneita päivityksiä. Repertuaari on valtava, sanoo Carlsonin kodinosaston osastopäällikkö Satu Lappalainen.

Tavaratalon kodinosastolta sekä lastenmaailmasta löytyy Kuopion suurin Muumi-tuotteiden valikoima. Muumi-astioiden kuoseissa ja teemoissa riittää ihasteltavaa. On mukeja, lautasia, kulhoja, aterimia, kannuja, pannuja, kattiloita, tarjottimia ja pannunalusia. Materiaaleina on posliini, lasi, muovi ja emali.

- Tekstiileissä suosittuja ovat pyyhkeet ja vuodevaatteet, joista löytyy myös aikuiseen makuun sopivia hillittyjä kuoseja ja värejä.

Pienet käyttö- ja sisustusesineet, kuten keittiöajastimet, peltipurkit ja seinäkellot komeilevat monissa hahmoissa. Uusinta uutta on syyskuussa myyntiin tuleva Saurumin korusarja.

- Tuotteita annetaan paljon lahjaksi monenikäisille sankareille. Hahmojen erilaisuus tekee lahjanantamisen hauskaksi. Hahmon voi valita lahjansaajan persoonan tai mieltymysten mukaan.

JOKA VUODELLE tehdään Muumi-raha, joka on suosittu lahja vastasyntyneille. Lastenmaailmasta tavaratalon toisesta rakennuksesta löytyy tarinan hahmoilla kuvitettuja vaatteita sekä leluja, kirjoja ja pelejä.

- Tuotteiden laadukkuus ja ajattomuus on varmasti yksi asia, joka takaa arvostuksen. Valmistajat, kuten Arabia, Finnlayson ja Saurum, tekevät kauniita ja kestäviä esineitä koristeiksi ja käyttöön.

Tavaratalon yhteydessä toimii ainutlaatuinen Muumi Pannarikahvila. Lajissaan Euroopan ensimmäinen kahvila tarjoaa muumituotteita, pannareita sekä muita suolaisia ja makeita herkkuja.

- Meillä viihtyvät kaikenikäiset Kahvit juodaan Muumi-mukeista. Lapset pääsevät värittämään hahmojen kuvia. Aihe toistuu sisustuksessa ja tuotevalikoimassa, kertoo toinen kahvilan yrittäjä Ari Tuhkanen.

Muumi-teema korostuu tavaratalossa syyyskuussa, kun vuosittain järjestettävään tapahtumaan saapuu vieraita Muumimaailmasta saakka. Tänä vuonna tapahtuma on lauantaina 3. syyskuuta.

- Iloisen tunnelman, laulun ja esitysten lomassa on tarjolla mahtavia tuotetarjouksia, vinkkaa Lappalainen. 

PIKKU MYYN TERVEISET | lauantaina 3.9.2016

Carlson Kuopio -tavaratalon kodinosastolla tapahtuu lauantaina 3.9., kun Muumimaailman vieraat saapuvat viihdyttämään kaikenikäisiä. Pikku Myyn ja kumppaneiden seurassa lauletaan, nauretaan ja leikitään. Luvassa on myös hyviä tuotetarjouksia. Päivän herkkuannoksen voi täyttää Muumi Pannari-kahvilassa. Esityksajat kello 10, 12 ja 14. 

Satun suosikit
Toven Juhla -sarja
Tove Janssonin 100-vuotisjuhlavuonna, 2014, markkinoille tullut Arabian Toven Juhla-sarjan rillimuki jäi mieleen siitä syntyneen kohun vuoksi.
Muumi-mukit
Klassikkomukeja on kertynyt omaankin kotiin eri vuosikymmeniltä. Ne ovat arvokkaita käyttöesineitä, jotka eivät hyllyssä ehdi pölyyntyä.
Muumi-lusikka
Käteenkäypä ja kaunis lusikka, joka sopii niin lapsen kuin aikuisenkin käyttöön. Tarina näkyy tässä tyylillä.
Muumi-pyyhkeet
Omat aikuisuuden kynnyksellä olevat lapseni suosivat edelleen Muumi-pyyhkeitä, joita saa niin värikkäinä kuin musta-valkoisen ja harmaankin sävyissä.
Muumi-lelut
Muumi-tarina elää ja sitä syntyy lisää kaiken aikaa. Klassikkotarinaan liittyvät lelut ovat olleet suosiossa vuosikymmeniä.
Muumit
Kodinosasto
Muumi Pannarikahvila
Kuopion tavaratalo sijaitsee aivan ydinkeskustassa, torin laidalla. Upeasta, vuonna 2012 uusitusta kiinteistöstä löytyvät naisten ja miesten vaatteet sekä jalkineet, Z.I.P., Lasten Maailma (lasten vaatteet, jalkineet, lelu ja lastentarvike) sekä kosmetiikkaosasto, jonka yhteydessä toimii monipuolisia kauneushoitoja tarjoava Carlsonin Day Beauty -...
Yhteystiedot: Kauppakatu 36 / Haapaniemenkatu 22
Kuopio
70110
207427040
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - Pe: 9:00-20:00
La: 9:00-17:00
Su: Suljettu

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva