Maha täynnä jaksaa!

Maha täynnä jaksaa!

Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuvat: Tahko Spa Oy, Pixabay
Herkullinen ruoka, hurmaava luonto ja monipuoliset aktiviteetit tekevät Tahkosta kesälomailijan ykköskohteen.

Nälän yllättäessä kesken kesäpäivän riemujen on aika pistäytyä ravintola Riemussa. Nopeahko ruoka on vastaus lapsiperheiden ja muiden seikkailijoiden toiveisiin. Ravintolan ruokalistalta löytyy monenlaista maistuvaa ruokaa kaikenikäisille lomailijoille.

Retrohenkisen ravintolan ruokalista koostuu muun muassa pitsasta ja burgereista. Kasvisruokailijoita hemmotellaan mehukkaalla vegaanisella burgerilla. Lisäksi kaikki ruoka on valmiiksi laktoositonta. Onpa listalla myös monen ikisuosikki eli kanansiivet. Aterian kruunaa kesäpäivien ykkösherkku: jäätelöannos.

MAHA TÄYNNÄ jaksaa taas puuhata. Maastoja voi lähteä tutkimaan esimerkiksi sähköavusteisilla eFatbike-pyörillä. Paksuilla renkailla meno on vakaata säässä kuin säässä, ja tarvittaessa sähköavusteisuus helpottaa kulkua. Luontoretkiä varten pyörän saa vuokrattua kylpylähotelli Tahko Span vastaanotosta tunti- tai päivätaksalla. Jos järvivesi tuntuu vielä kylmältä, päivän seikkailujen jälkeen voi pulahtaa kylpylähotellin altaisiin.

KOKO PERHEEN hypyt ja pomput puolestaan tarjoaa aktiviteettipuisto SuperCorner. Leikkejä riittää koko kesäksi, sillä puistossa voi seikkailla myös yökyläillen. Tahkolla järjestetään kesän aikana monia suuria tapahtumia, joiden aikana aktiviteettipuistossa on perheen pienimpiä ajatellen Skidiparkki. 

ILLALLA VOI vaikka piipahtaa kesäteatteriin, jossa Finnvitsit-ryhmä esittää tänä vuonna näytelmän ”Uhka idästä?” Kysymysmerkki jättää tarinan ja kyseisen uhkan hieman mysteeriksi. Lavalla tapahtuu jälleen kaikkea kummaa, ja esityksessä nähdään muun muassa presidentit Trump ja Putin sekä Pohjois-Korean johtaja Kim Sun Kaa. Esityksiä on teatteri- ja tapahtumaviikon (9.–16.7.) jokaisena päivänä kello 19, pois lukien sunnuntai 14.7.

Tahkovuoren syleilyssä vietetään täydellinen loma. Tahkon ihanteellinen sijainti alle tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta varmistaa, että arjesta pääsee irtaantumaan myös lyhyemmillä vapailla. 

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148
info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

Tahko Spa
#ruoka
#tahko
#TahkoSpa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva