Lumoudu lähimatkaillen luonnosta

Lumoudu luonnosta 
lähimatkaillen

Kaupallinen yhteistyö, teksti Digimag/Marlene Sanoukian, kuvat Metsäkartano
Metsäkartanolla on tilaa hengittää. Tekemistä alueella riittää kaikenikäisille.

Rautavaaralla erämaajärven rannalla, vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta sijaitsevassa Metsäkartanon nuoriso- ja luontomatkailukeskuksessa luonto on aidosti läsnä.

Mari Kokolahti Metsäkartanolta kertoo, että alueelta löytyy tekemistä kaikenikäisille. Myös perheen nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita mukaan. Metsäkartanoa ympäröivä järviluonto tarjoaa helposti saavutettavat ja upeat puitteet sekä rauhoittumiselle että monipuoliselle tekemiselle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Patikoinnista pitäville on tarjolla monentasoisia reittejä sekä lähellä että pienen matkan päässä. Pyöräillä voi joko maastossa tai pumptrack-radalla. Ihan Metsäkartanon pihapiirissä voi harrastaa metsäparkouria, frisbeegolfia tai vaikkapa erikoispihapeliä, hyrlinkiä, ja järvellä pääsee melomaan tai kalastamaan. Päivän päätteeksi kannattaa suunnata rentoutumaan hiekkarannalle ja lopuksi nauttimaan löylyistä saunan lauteille.

Lomalaiset majoittuvat mukavimmin täysin varustelluissa lomahuoneistoissa, joista on mukava suunnata päivän touhuihin. Isommillekin porukoille löytyy hyviä vaihtoehtoja. Tarjolla on myös erähotellihuoneita ja leirintäalue. 

– Juhannuksen majoitusvaraukset kannattaa tehdä nyt. Lomahuoneistojen hinnat alkavat kesä–elokuussa sadasta eurosta per vuorokausi, vinkkaa Kokolahti. 

Juhannuksen jälkeen starttaa myös Metsäkartanon mahtava leirikesä: kaksi kesäleiriä koululaisille kesä- ja heinäkuussa sekä riistakurssi, kaksi parkour-leiriä ja kalastusleiri heinäkuussa.

 

Nuorisokeskus Metsäkartano
Metsäkartanontie 700, Rautavaara
Puh. 040 839 6350,
info@metsakartano.com
www.metsakartano.com

 

Lue myös Kuule Rautavaaran kutsu >

lähimatkailu
rautavaara
Metsäkartano
nuorisokeskus metsäkartano
pohjois-savo
Kesäopas

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva