Lapin mystiikkaa kokouksiin

Lapin mystiikkaa 
kokouksiin

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Rauhallisuus, Lapin tunnelma ja kokousmenun pohjoiset maut inspiroivat kokousväkeä.

Kesällä avatun Lapland Hotels Kuopion tiloissa lappilainen tunnelma on käsin kosketeltavissa. Kokoustiloissa on muistiinpanovälineiden lisäksi asetettu käpy jokaiselle paikalle.

– Kävyt tuovat aitoa Lapin tunnelmaa, ja monelle ne toimivat myös hyvänä hypistelyn kohteena kokouksen ajan. Osa vieraista ottaa kävyn myös mukaan ja niitä kyllä riittää, hymyilee ravintolapäällikkö Päivi Marttinen.

Kokouskerroksessa on kolme perinteistä kokoustilaa: luokkamuodossa Valkiaan mahtuu 45 henkeä, Haltiaan 30 henkeä ja Joikuaan 20 henkeä. Valkian ja Haltian voi yhdistää väliovella toisiinsa, jolloin tila soveltuu myös isompiin tilaisuuksiin. Rennompiin tilaisuuksiin tai kokouspäivän jälkeiseen illanviettoon saunomisen merkeissä sopii Kuulea, jonka kabinetissa on 12 hengen diplomaattipöytä. 

– Kirnu puolestaan on oiva tila erilaisiin tilaisuuksiin sekä luovempiin kokouksiin, ja sitä voi myös hyödyntää ryhmätyöskentelytilana. Kirnussa voi järjestää jopa 120 hengen cocktail-tilaisuuksia, kuvailee Marttinen.

KAIKISSA KOKOUSTILOISSA on nykyaikainen kokoustekniikka, ja hotellin kokousvastaava on käytettävissä aina kun tarvitaan. Päiväkokouksiin osallistujille on myös maksuton pysäköinti hotellin parkkipaikalla tai -hallissa.

Kokouskerroksen aulassa on kahvitori, jossa tarjoillaan kahvia ja teetä koko kokouspäivän ajan. Kitchen & Bar Gallá tarjoilee kokouksen oheen pohjoisen raikkaita ja aitoja makuja uudenlaisella tavalla valmistettuina. Kaikissa kokoustarjoiluissa näkyy lappilainen makumaailma – kokouspäivää piristää raikas kuusenkerkkäsmoothie. 

– Aamiaispalavereihin sopii mainiosti ravintolan yhteydessä oleva 22 hengen Jávri-kabinetti. Kokoa mieleinen aamupala aamiaispöydästämme ja käy siinä lomassa läpi päivän agendaa, Marttinen vinkkaa.

Lapland Hotels Kuopio
Puijonkatu 32, Kuopio
Myyntipalvelu 017 552 8802
kuopio.sales@laplandhotels.com
www.laplandhotels.com/kuopio

 

Lapland Hotels
Lappi
kokous
kuusenkerkkä
smoothie
Järvi-kabinetti

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva