Lähilomalle

Tahkolle

Kuva: Kuopio-Tahko kuvapankki

Tahko on suosittu kohde lomanviettäjille, sillä sen kauniissa maisemissa toimii suuri määrä mitä moninaisimpia aktiviteettejä tarjoavia toiminnanjärjestäjiä, jotka tekevät lomasta vaihtelevan ja mielenkiintoisen. Nämä aktiviteetit ovat saatavilla myös joulun ajan. Tekemistä on paljon omatoimisesta ulkoilusta lasketteluun, toisaalta taas pystyy ihan vain rauhoittumaan. Tahkolla on tarjolla kylpylää, laskettelua ja muita uusia mahdollisuuksia joulunviettoon ja arjesta irrottautumiseen. Tahko on joulunviettopaikkana tunnelmallinen. 

TAHKON MAISEMAT ja luonto tekevät siitä maagisen paikan. Tahkolla voi tehdä todella isot juhlat. Kun varaa tilavamman mökin, ei tarvitse kaupunkiasunnossa yrittää ahtautua joulun aikaan. Joulusta voi silloin tehdä isomman, ja viettää aikaa ja tehdä asioita yhdessä. Tahkon majoitusliikkeet tarjoavat runsaasti joulukokonaisuuksia. 

KAIKKEIN TÄRKEIN syy joulun viettoon majoitusliikkeessä on varmastikin järjestelyjen helppous. Kun on perheenä kokoonnuttu mukavaan mökkiin, varattu ruoka ravintolasta ja työtaakka on jäänyt kotiin, voidaan keskittyä yhdessä oloon. Isäntien ei tarvitse hävitä lämmittämään saunaa tai laittamaan ruokaa. 

Koko perhe vain jouluksi Tahkolle koolle. Kohteesta löytyy tekemistä jokaiselle.

joulu
tahko
loma

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva