Lähiloma
jouluksi Tahkolle

Teksti Digimag/Jessika Narkaus Kuva Kuopio–Tahko markkinointi
Valmiissa joulussa voi unohtaa arjen kiireen ja rentoutua joulupyhien ajaksi.

Joulu on rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa. Kylpylät ja hiihtokeskukset tarjoavat huoletonta ja erilaista joulua kodissa vietetyn sijaan. Tahkolla on monenlaista tekemistä koko perheelle ja joulupöytäkin on katettu valmiiksi. Kuopiosta Tahkolle pääsee alle tunnissa, joten stressittömän joulun tunnelmaan pääsee sukeltamaan nopeasti. 

JOULUAATON VOI aloittaa mieleisellään tavallaan hitaasti heräilen tai reippailemalla erilaisten aktiviteettien parissa. Tahko Span kappelissa alkaa perinteinen jouluaaton hartaus kello 14, ja joulupäivänä kello 18 voi laulaa  Kauneimpia joululauluja. Jouluaaton hartauden jälkeen on hyvä siirtyä ravintola Riemun herkulliseen joulubuffettiin, josta löytyy herkkuja jokaiselle suulle. Kattausajat ovat kello 15.30, 16.30, 17.30 ja 18.  Joulupöydän hinnat ovat aikuiselta 44 euroa ja 4-14-vuotiailta 22 euroa. Pöytä kannattaa varata ajoissa, jotta varmasti pääsee nauttimaan Riemun joulun antimista.
Joulupukkia pääsee tapaamaan Tahko Span kahvilaan kello 16.30. Tahko Spa Hotellin vastaanottoon voi viedä ennakkoon joulupukin annettavaksi yhden lahjan per lapsi.

TAHKOLLA ON tekemistä jokaiselle. Voit rentoutua kylpylän poreissa tai käydä koko perheen voimin kokeilemassa hohtokeilausta. Perheen junioreille löytyy monenlaista tekemistä SuperCornerin aktiviteettipuistosta. Tahkolta löytyy myös erilaisia safareita, joissa pääsee kokeilemaan uusia lajeja. Mäkeä voi laskea sekä perinteisessä pulkkamäessä että tasokkaissa rinteissä lasketellen.

MAJOITUSVAIHTOEHTOJA LÖYTYY monen kokoisia. Tunnelmalliset huoneistot huokuvat lämpöä ja kodinomaisuutta. Voit siis viettää joulua isommassa tai pienemmässä porukassa. Kaikki on valmiina, joten perheesi voi vain tulla paikalle nauttimaan joulusta. Jokaisella huoneistolla on oma lukittava liikuntavälinevarasto, jonne saa harrastevälineet kätevästi talteen koko loman ajaksi. 

TAHKO SPA HOTEL
Keitaankatu 1, Tahkovuori
Puh. 0600 550 147 
(0,8 €/min + pvm/mpm)
sales@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

#TahkoSpa
tahko
joulu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva